Vodafone İstanbul Maratonu'na Ünlü İsimler de Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vodafone İstanbul Maratonu'na Ünlü İsimler de Katıldı

Vodafone İstanbul Maratonu\'na Ünlü İsimler de Katıldı

Vodafone İstanbul Maratonu'nda ünlü isimler onbinlerle birlikte Boğaziçi Köprüsü'nü geçti

18.11.2013 12:03

Türkiye'nin en büyük katılımlı kitlesel organizasyonu Vodafone İstanbul Maratonu, 17 Kasım Pazar günü koşuldu. 20 bine yakın kayıtlı koşucuya ulaşan etkinlikte 160 bine yakın sporseverin yanı sıra ünlü isimler de maraton coşkusunda bir araya geldi. Pascal Nouma, BKM Mutfak oyuncuları, Ümit Erdim, Kerem Gönlüm gibi isimler, Vodafone İstanbul Maratonu'nda on binlerle birlikte halk yürüyüşüne katıldı.

Bu yıl 35'incisi düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu, on binlerin katılımıyla Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağladı. Geçen yıl Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAFF) tarafından "Altın Kategori"ye layık görülen Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk yürüyüşü olmak üzere dört ana kategoride tamamlandı.

100'e yakın ülkeden 20 bine yakın sporcunun yarıştığı 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nun halk yürüyüşü etabına ünlü isimler de katıldı. Vodafone İstanbul Maratonu'nda Vodafone Koşu Takımı da Anne Çocuk Eğitim Vakfı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Lösemili Çocuklar Vakfı, Otizm Vakfı ve Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı yararına koştu. 160 bine yakın İstanbullunun iki kıtayı birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü'nde buluştuğu organizasyonda halk yürüyüşüne katılanlar arasında Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Pascal Nouma, BKM Mutfak oyuncuları, Ümit Erdim, Kerem Gönlüm gibi ünlü isimler yer aldı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak Türkiye'nin en geniş katılımlı kitlesel organizasyonu Vodafone İstanbul Maratonu'nu 35. Yılında 100'e yakın ülkeden 20 bine yakın atlet ve 160 bine yakın İstanbullunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamladık. Bu güzel pazar gününde unutulmayacak bir İstanbul deneyimi yaşadık. Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden biri olarak, sahip olduğumuz global iletişim ağımızı ve teknolojimizi Vodafone İstanbul Maratonu için seferber etmeyi sürdüreceğiz. Vodafone İstanbul Maratonu'nu daha da büyütmeyi ve dünyanın en büyük 7 maratonundan biri yapmayı hedefliyoruz. İstanbul'un bir maraton başkenti haline gelmesi, her yıl on binlerce sporcu ve turisti çekerek, şehrin ve ülkemizin ekonomisine büyük katkılar sunacağına inanıyoruz. Vodafone İstanbul Maratonu, İstanbul markasının global arenada yükselmesine de katkıda bulunacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone İstanbul Maratonu'na Ünlü İsimler de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement