Yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kamerada - Son Dakika
Güncel

Yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kamerada

Elazığ'da yaşlı kadına çarpan sürücü, yanındaki kadın ve çocukla birlikte koşarak kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, merkez Doğukent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın yaralanırken sürücü ise ilk başta durarak kadının yanına gitti. Kadının yaralandığını gören sürücü, yanındaki kadın ve çocukla birlikte koşarak uzaklaştı ve aracına binerek olay yerinden kaçtı. O sırada çevredekiler ambulans ve polis diye bağırmaya başladı. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan sürünün bulunması için çalışma başlattı.

30.07.2023 20:33

Yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kamerada

ELAZIĞ - Elazığ'da yaşlı kadına çarpan sürücü, yanındaki kadın ve çocukla birlikte koşarak kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Doğukent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın yaralanırken sürücü ise ilk başta durarak kadının yanına gitti. Kadının yaralandığını gören sürücü, yanındaki kadın ve çocukla birlikte koşarak uzaklaştı ve aracına binerek olay yerinden kaçtı. O sırada çevredekiler ambulans ve polis diye bağırmaya başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kaçan sürünün bulunması için çalışma başlattı.

Yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement