"Yayıncılık Sektörüne Yeni Başlayanlar İçin" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Yayıncılık Sektörüne Yeni Başlayanlar İçin"

02.11.2012 13:50

"Yayıncılığa Giriş" sertifika programı Bilgi'de başlıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan "Yayıncılığa Giriş" sertifika programı ile yayıncılık sektörünün tüm detayları ele alınacak. Bir kitabın ve derginin oluşum sürecinin tüm aşamalarının aktarılacağı derslere yayıncılığın farklı alanlarında uzmanlaşmış konuklar katılacak.

10 Kasım'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde başlayacak programda, yayıncılık sektörüne yeni başlayanlar için sektörün alanlarını, kitap ve süreli yayın basan yayınevlerinde departmanları ve bu departmanların birlikte çalışma biçimleri anlatılacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları Yayın Yönetmeni Fahri Aral, Yapı Kredi Yayınları Yayın Koordinatörü Aslıhan Dinç, AnatoliaLit Ajansı Eda Çaça, Avukat Abdullah Egeli, Yapı Kredi Yayınları Yayın Yönetmeni Raşit Çavaş, YAYBİR Genel Sekreteri Avukat Ümit Altaş, Çevirmen Emine Ayhan, Timaş Yayınları Ar-Ge Sorumlusu İhsan Sönmez, Yapı Kredi Yayınları Satış Pazarlama Müdürü Özgür Akın gibi alanında uzman isimler konuşmacı olarak katılacak.

8 hafta sürecek olan programın konu başlıkları;

Sektöre Genel Bir Bakış

Kitap Yayıncılığı

Hukuki Konulara Genel Bakış

Yayınevlerine Yakın Bakış

Korsan Yayıncılık, Dünyada ve Türkiye'de Durum

Çeviri, Çevirmen, Çevirmen Hakları, İyi Çeviri

Dijital Yayıncılığa Giriş

Yayıncılıkta Pazarlama (Dağıtım, Satış, Tanıtım)

Süre: 8 hafta, toplam 24 saat

10 Kasım 2012- 5 Ocak 2013

Her Cumartesi 10.00-13.00 saatleri arası

Ücret: 600 TL (KDV dahil)

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

NOT: BİLGİ mensupları, öğrenci ve mezunlarına ve öğrenci ve öğretmenlere 450 TL (KDV dahil)

Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerine 450 TL (KDV dahil)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yayıncılık Sektörüne Yeni Başlayanlar İçin' - Son Dakika


Advertisement