Yazın Enerjisini Sağlıkla Buluşturun! - Son Dakika
Güncel

Yazın Enerjisini Sağlıkla Buluşturun!

Yazın Enerjisini Sağlıkla Buluşturun!

ESPA, bedeninizi yazın yıpratıcı etkilerinden arındırmak ve canlandırmak için sunduğu kişiye özel spa paketleri ve wellness hizmetleri ile dikkat çekiyor.

12.09.2013 17:47

The Istanbul EDITION'da hizmet veren, dekorasyonu ve büyüleyici atmosferiyle muhteşem bir spa deneyimi sunan ESPA, bedeninizi yazın yıpratıcı etkilerinden arındırmak ve canlandırmak için sunduğu kişiye özel spa paketleri ve wellness hizmetleri ile dikkat çekiyor.

Yaz mevsiminin enerjisi ve keyfi ile bedeninizi ihmal etmiş olma ihtimaliniz bir hayli yüksek. ESPA; wellness, güzellik, bakım ve sağlıklı beslenme konusunda uzman kadrosu, ihtiyaçlarınızdan fazlasını vaat eden paket seçenekleri ve lüksle buluşan hizmet kalitesi ile kış mevsimi öncesi hem bedeninize hem ruhunuza hayat katmak için kusursuz bir adres… ESPA'nın ihtiyaçlarınıza göre tasarlanacak olan tüm gün SPA keyfi, size bedeninizin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

The Istanbul EDITION ESPA ayrıca, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetiminde bulunan ''Yaşasın Hayat! Enstitüsü''nün başarılı ekibi ile misafirlerini hafiflemeye, yenilenmeye, sağlıklı ve huzurlu bir yaşama davet ediyor. Yaşasın Hayat! Enstitüsü diyetisyenleri, kişiye özel hazırladıkları detoks ve beslenme programları ile bedeninizi güçlendirmenize yardımcı olurken, hazırlanan detoks kürleri ise bedeninizi toksinlerden arındırmanızı sağlıyor. Programlar, "techno-slim" incelme uygulamaları ile birlikte yapıldığında daha etkili ve hızlı sonuçlar verebiliyor.

ESPA tüm misafirlerine lüks kavramının son aşamasını yaşatıyor. En yüksek uluslararası standartlar göz önünde bulundurularak tasarımı gerçekleştirilen ESPA'da, Türk kültürünün etkileri hissediliyor. ESPA'da aynı zamanda bakım odalarının yanı sıra çiftler için lüks bir jakuzi, buhar duşu, tavana asılı duran dinlenme yatağı gibi her türlü ayrıcalığın düşünüldüğü Private Spa Suit de bulunuyor. Tüm duyulara aynı anda hitap eden iç mimarisiyle birçok kez ödüllendirilmiş olan ESPA, birkaç aşamadan oluşan hamam ritüeli ile sağlıklı, dinlenmiş ve arınmış bir beden vadediyor. Cildi canlandıran ve yenileyen lüks hamam deneyimi, antioksidan etkisi olan doğal bal ve süt maskesi ile devam edip, ESPA ürünleri ile yapılan özel bir saç bakımı ile sona eriyor.

Ayrıca geleneksel olarak rahatlatıcı ve iyileştirici etkiler sunan ESPA'da buhar odası, sauna, dinlenme odaları, kapalı yüzme havuzu ve de gerçek bir fark yaratan, üyelerinin ve misafirlerinin gözdesi "kar odası" bulunuyor. Su jetlerinden oluşan canlandırma havuzu ve ses-ışık efektleri ile şaşırtan duş deneyimi ise ESPA'yı diğer spalardan farklı kılan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Sağlık ve huzurun ön plana çıktığı ESPA'da, konusunda uzman eğitmeni ve kişiye özel programlarla fitness üyelik ayrıcalıkları da sunuluyor.

Kendinizi deneyimli ESPA ekibi ve ürünleri ile buluşturmanın tam zamanı...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazın Enerjisini Sağlıkla Buluşturun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement