Yeni Yıl İlk Defa Meydanda Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıl İlk Defa Meydanda Kutlandı

Yeni Yıl İlk Defa Meydanda Kutlandı

Tekirdağ Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Yılbaşı Partisi renkli görüntülere sahne oldu.

02.01.2013 08:27

Dj By Sempatik 'in sunuculuğunu yaptığı ve bir çok hediyenin de dağıtıldığı gecede Cengiz Topel Meydanını dolduran yüzlerce Tekirdağ'lı gece boyunca gönüllerince eğlendi. Edirne, Kırklareli ve Tüm Trakya'da olduğu gibi Tekirdağ'da da gerçekleştirilen Yılbaşı Partisinde Tekirdağ'lı Fantezi müzik sanatçısı Mustafa ile Rock müzik sanatçısı Nijat geceye katılanlara neşeli dakikalar yaşattı. En son sahneye çıkan eski manken Nilay Dorsa da Tekirdağlılar'ı doyumsuz bir eğlencenin içine çekti.

Saatler 24:00'e gelirken sahneye gelen Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de çok yoğun bir kalabalıkla beraber söylediği 10. Yıl Marşıyla 2013'ü coşkuyla karşıladılar. Sanatçı Nilay Dorsa'ya çiçek vererek teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç 'Yeni yıl partimizde bizi yalnız bırakmayan değerli halkımıza Belediye Başkanımız Op. Dr. Adem Dalgıç adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çeşitli etkinliklerde tekrar birlikte olacağız ' dedi.

Başkan Adem Dalgıç'ın selamlarını ileten Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de ilk defa düzenlenen eğlencenin 2013 yılında da yapılacağını söyledi.

Meydanlarda kutlama yapılmasının ihtiyaç olduğunu ve bunun da şehir kültürü olduğunu belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ' İlk defa kutladığımız yılbaşı partimize halkımız büyük ilgi gösterdi. Bundan sonra da yeni yıl partilerimizi daha büyük kalabalıklarla kutlamaya devam edeceğiz. 2013 yılının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendiği bir yıl olması düşüncesiyle, dünyamıza, ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıl İlk Defa Meydanda Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement