Yerli Otomobil Sevenler, Sosyal Medya Üzerinden Toplandı - Son Dakika
Güncel

Yerli Otomobil Sevenler, Sosyal Medya Üzerinden Toplandı

Yerli Otomobil Sevenler, Sosyal Medya Üzerinden Toplandı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalısı bir grup genç, araçlarıyla trafiğe kapalı alanda drift gösterisi sundu.

09.02.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya üzerinde kurdukları "Funclup 11" adını verdikleri grupta toplanan yerli otomobil sevdalısı gençler, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde araçlarıyla toplandı.

Gölpazarı kent merkezinde toplanan grup, araçlarıyla konvoy halinde korna çalarak Kurşunlu köyünün mesire alanında bir araya geldi. İzleyiciler arasında Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, AK Parti Belediye Başkan adayı Semih Yavuz ve MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Sinan Özkeskin'in de bulunduğu etkinlikte bazı otomobil sürücüleri, trafiğe kapalı alanda drift gösterisi yaptı.

Funclup 11 üyesi Sezgin Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının geçmişte ve şu anda hayatında Tofaş sevdası olan gençleri bir araya getirmek istediklerini ifade ederek, etkinliğin ilkini gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Bugün, arkadaşlarımzla trafiğe kapalı alanda gerçekleştirmiş olduğumuz gösteri yayılacak ve geleneksel hale getireceğiz" diyen Erdem, şunları bildirdi:

"Bununla beraber diğer ilçelerde, talep olursa arkadaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Amacımız, farklı görüşlerdeki gençleri bir araya getirmek. Burada farklı araç da olabilir. Tabi ki lüks arabalara da binebiliriz ama Tofaş, bizim için bir sevda. Bindiğimiz araçlar, Doğan, Şahin... Biz, Tofaş'ı seviyoruz. Bunlar gençlere hitap eden araçlar ama büyüklerimizin de elinden geçen, onların da izi kalmış araçlar."

Sürücü Metin Eryılmaz da böyle organizasyonları özlediklerini ve yakınlarının eskiden bu araçlarla büyüdüğünü anımsatarak, "Biz de bunları yaşatmak, geçmişi hatırlatmak istiyoruz. Trafiğe kapalı alanlarda kendimizce eğlenceler kuruyoruz. Kimseye bir zararımız yok" ifadelerini kullandı.

"Burada yaptıkları gösteriyi, trafikte yapmamaları"

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ise en anlamlı olanın gençlerin bir araya gelerek etkinlik yapması ve beraber olarak  arkadaşlıklarını, dostluklarını pekiştirmeleri olduğunu belirterek, "Arkadaşlardan ricam, burada yaptıkları gösteriyi, trafikte yapmamaları. Yayalara saygı duymalarını istiyorum. Trafikte mutlaka hepimize örnek olsunlar. Bizler, sadece böyle etkinliklere katılarak değil, destek vererek de birlikte olmaya her zaman hazırız. Birliğinizi, beraberliğinizi hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyin" diye konuştu.

Grup, ikram edilen pilav ve ayranın ardından dağıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerli Otomobil Sevenler, Sosyal Medya Üzerinden Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement