Yetiştirme Yurdunda Tanışıp Evlendiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yetiştirme Yurdunda Tanışıp Evlendiler

Yetiştirme Yurdunda Tanışıp Evlendiler
29.06.2007 10:29

Adana'da Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu'nda Büyüyen 24 Yaşındaki Yakup Soylu ile Konya M. Necati Çetinkaya Kız Yetiştirme Yurdu'nda Kalan Hacer Doğan Dünya Evine Girdi.

Adana'da Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen 24 yaşındaki Yakup Soylu ile Konya M. Necati Çetinkaya Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan Hacer Doğan dünya evine girdi.

Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışmaya başlayan Yakup Soylu, arkadaşları aracılığıyla Hacer Doğan ile tanıştı. Bir süre sonra nişanlanan Hacer Doğan ve Yakup Soylu dün Adana Nezihe Yalvaç Turizm Otelcilik Lisesi düğün salonunda dünya evine girdi.

5 Ocak Yetiştirme Yurdu Derneği Başkanı Lütfiye Görgün, düğün töreninde yaptığı konuşmada, yetiştirme yurdunda kalmanın kötü bir şey olmadığını söyleyerek, "Nice çocuk sokakta korumasız şekilde yaşıyor. Yetiştirme yurdunda kalan çocuklar devletin kanatları altında yetişiyor. Bu çocuklar için büyük bir şans. İşte aranızdan yetişen iki insan bugün hayatlarını birleştiriyor ve yuva kuruyor. Onlara mutluluklar diliyorum" dedi.

Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yusuf İyi ise yaptığı konuşmada, davetlilerin bu gençlerin dünya evine ilk adımı atmaları için toplandığını, duaların ve temennilerin çocukların mutluluğu için olduğunu vurguladı.

Gelin Hacer Doğan ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Tanışmamıza arkadaşımız vesile oldu. İki yurtta arkadaşlarımız vardı. Onlar bizi tanıştırdı. Biz de konuşup anlaştık önce nişanlandık şimdi de evleniyoruz. Adana'ya gelin geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Damat Yakup Soylu ise, "Hacer ile yurtta tanışıp görüştük, konuştuk ve bugünlere geldik. Bugün evleniyoruz inşallah bundan sonra çok mutlu oluruz. Mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.

Çiftin düğün masraflarını 5 Ocak Yetiştirme Yurdu Derneği ve Adana Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği'nin karşıladığı bildirildi.

Düğüne katılan Adana Vali Yardımcısı Mehmet Demir de geline çeyrek altın taktı.

(FK-AB-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yetiştirme Yurdunda Tanışıp Evlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement