-Yıldırım Kent Konseyi Yaşlılara Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

-Yıldırım Kent Konseyi Yaşlılara Moral Verdi

-Yıldırım Kent Konseyi Yaşlılara Moral Verdi

Yıldırım Kent Konseyi, Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlediği Türk Halk Müziği konseri ile huzur evi sakinlerine neşeli ve moral dolu bir gün yaşattı.

24.01.2015 14:34  Güncelleme: 14:49

Yıldırım Kent Konseyi Sosyal İşler Başkanlığı tarafından Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği konserine Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, Yıldırım Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Caner Aylar, Sosyal İşler Başkanı Fatma Nadire Ülker ve huzur evi sakinleri katıldı. Konser öncesi yaşlılara karanfil takdim eden Başkan Ahmet Tilci yaptığı konuşmada, "Yıldırım Kent Konseyi olarak huzur evinde yaşamlarını sürdüren büyüklerimizin sorunlarını dinliyoruz ve ihtiyaçlarını soruyoruz. Onların eğlenceli vakitler geçirmesi bizim için çok önemlidir. Bu vesileyle de Sosyal İşler Başkanlığımızın düzenlediği Türk Halk Müziği konserinin büyüklerimize moral olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLER DEVAM EDECEK

Yıldırım Kent Konseyi'nin ilçede önemli etkinlikler yapmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Tilci, "Bir yandan yaşlılarımızın yanında olup onlara moral verirken, diğer yandan da geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin madde bağımlılığına karşı korunması adına önemli bir proje başlattık. Birçok okulumuzda çocuklarımıza ve ailelerine bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bu konuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızı yaparken bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel -Yıldırım Kent Konseyi Yaşlılara Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement