Yılın İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin - Son Dakika
Güncel

Yılın İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin

Yılın İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, kimolsun.com internet sitesinin yaptığı ankette 2011 yılı ilçe belediye başkanı seçildi.

09.04.2012 10:45

Keskin, Ramada Otel'de düzenlenen törende ödülünü İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten aldı.

Kimolsun.com internet sitesinin üçüncüsünü düzenlediği anketle 2011 yılının enleri seçildi. Sitede bir yıl boyunca yapılan ankette, yılın bakanı AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış seçilirken, yılın ilçe belediye başkanı Başkan Hüseyin Keskin seçildi.

Ramada Otel'de düzenlenen ödül töreninde, ödül alanlar arasında TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, TSO Başkanı Bülend Engin, Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal da vardı.

"BU ÜLKEDE 'KİM OLSUN' DİYE SORMAK BİLE BİR DÖNEM SUÇTU"

Törende ilk konuşmayı yapan, Bakan Egemen Bağış, "Ödülleri seçenler bu ülkenin geleceğinin anahtarlarını ellerinde tutan, çoğunluğu gençlerden oluşan, 'kim olsun' sorusuna cevap veren bir kitle. Bu yüzden çok önemsiyorum." dedi ve 'kim olsun' sorusunun demokrasi açısından önemine değindi. Bağış, gündemdeki 12 Eylül Davası'na değinerek "Bu ülkede bir zamanlar 'kim olsun' sorusunu sormak bile suç kabul ediliyordu. İnsanların bırakın bu soruya cevap vermesi, yüzyıllardır atalarından gelen değerlere sahip çıkması dahi suçtu. Bu yüzden 12 Eylül davası kimsenin şahsi meselesi değildir." şeklinde konuştu. Bağış sözlerini "Hamdolsun 'kim olsun' sorusunu sorabilen bir ülkede yaşıyoruz. İyi ki varsınız." diyerek tamamladı.

"BU ÖDÜLÜ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM"

Aldığı oylarla yılın ilçe belediye başkanı seçilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ödülünü İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten aldı. Keskin "Organizasyonu yapan kimolsun.com yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sizi ve ekibinizi kutluyorum. Tabi, burada olmamıza vesile olan ve bizleri oylayan vatandaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum" dedi ve yeni bir Sultanbeyli için çalıştıklarını söyledi. Keskin, "Başbakanımızın ve bakanlarımızın bu konuda çok büyük desteklerini görüyoruz. Çalışma arkadaşlarım adına aldığım bu ödül için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement