Yılsonu ve Yeni Yıl Alışverişi İçin Tek Adres - Son Dakika
Güncel

Yılsonu ve Yeni Yıl Alışverişi İçin Tek Adres

Yılsonu ve Yeni Yıl Alışverişi İçin Tek Adres

"Hayatın Merkezi", M1 Merkez Adana AVM'de yeni yıl şenlikleri,avantajlı kampanyalar erken başladı,uzun sürecek.

26.12.2013 08:42

Yılsonu ve Yeni Yıl Alışverişi İçin Tek Adres:
M1 Merkez Adana AVM ve Mağazaları… Kampanyalar…

M1 MERKEZ ADANA AVM'DE SÜRPRİZ KAMPANYALAR, MARKALAR, EĞLENCELER SİZİ BEKLİYOR.

Bölgenin en büyük Alışveriş Merkezlerinden olan M1 Merkez Adana AVM; gerçekten hayatınızın merkezi olmaya devam ediyor.

M1 Merkez Adana AVM'nin konforlu ortamında ailenizle, çocuklarınızla, dostlarınızla güzel vakit geçirirken her türlü ihtiyacınızı en avantajlı yılsonu kampanya fırsatlarından yararlanarak temin edebileceksiniz.AVM bünyesinde yer alan tüm markaların örneğin;Real Hipermarket, Teknosa , Media Markt,Mudo, Zara, Gap, Marks&Spencer, Paşabahçe, Koton, Ayakkabı Dünyası ve YKM ile Boyner başta olmak üzere birçok mağazada yılsonu avantajlarını yakalayın.

2014'e yeni heyecan ve ümitlerle hazırlandığınız bu günlerde hergün "Hayatınızın Merkezi" olan M1 Merkez Adana AVM'ye gelin. AVM'deki tüm mağazaları ziyaret edin. Markalarla buluşun…Özellikle Boyner ve YKM'in sürpriz dolu kampanyalarından yararlanın.

Türkiye'nin gözdesi Boyner ve YKM Mağazaları herkese özel hediyeleriyle, en seçkin markalarıyla M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin akınına uğruyor.Hem Boyner'de hem YKM'de yılsonu ve yeni yıl için en kaliteli markalarda inanılmaz kampanya avantajları ve beraberindeki sürpriz hediyeler alışverişinizi çok keyifli yapacak.

Kendinize, eşinize,çocuğunuza, anne ve babanıza yani tüm sevdiklerinize, kişisel ihtiyaç, giysi, ayakkabı – çanta, ev tekstili, aksesuar dahil tüm alışverişiniz için gecikmeden M1 Merkez Adana AVM'ye her gün gelin.Özellikle de Boyner ve YKM Mağazalarına uğrayın. Unutmayın daima kazanan siz olacaksınız.

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz;"2014'e mutlu ve şanslı girmenin yolu M1 Merkez Adana AVM'ye hergün gelmekten geçiyor. Adanalıları ve Adana'yı ziyaret edenleri farklı bir ortamda ağırlıyoruz. Ayrıca, ziyaretçilerimizin çok özel markaları büyük avantajla alabilmelerini sağlıyoruz. Boyner ve YKM mağazaları özel kampanyalar düzenliyor. 2014'de kişisel veya ailecek daha şık olmanın yolu"Hayatın Merkezi"nden geçiyor" diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılsonu ve Yeni Yıl Alışverişi İçin Tek Adres - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement