Yozgat'ta öğrencilere moleküllerin dünyasına yolculuk konulu konferans verildi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta öğrencilere moleküllerin dünyasına yolculuk konulu konferans verildi

Yozgat\'ta öğrencilere moleküllerin dünyasına yolculuk konulu konferans verildi

Yozgat'ta TOKİ Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilere 'moleküllerin dünyasına yolculuk' konulu bir konferans verildi. Konferansa Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Böyükata, dokunulabilen her şeyin gözle görülemeyen boyutlarda küçük yapılardan oluştuğunu vurgulayarak, geçmişteki bilim insanlarından ve günümüzde bir bilim insanının hangi eğitim süreçlerini tamamlaması gerektiğini anlattı.

19.10.2023 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta öğrencilere TÜBİTAK Bilim Söyleşileri çerçevesinde "moleküllerin dünyasına yolculuk" konulu konferans verildi.

TOKİ Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'ndaki konferansa, Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Böyükata, dokunulabilen her şeyin gözle görülemeyen boyutlarda küçük yapılardan oluştuğunu söyledi.

Böyükata, geçmişte bilim insanlarından ve yaptıkları çalışmalardan bahsederek, günümüzde bir bilim insanının hangi eğitim süreçlerini tamamlaması gerektiğini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta öğrencilere moleküllerin dünyasına yolculuk konulu konferans verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement