YSK Başkanı: Oy verme işlemleri sorunsuz devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

YSK Başkanı: Oy verme işlemleri sorunsuz devam ediyor

31.03.2024 09:55  Güncelleme: 09:57

YSK Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını ve şu anda sorunsuz bir şekilde devam ettiğini açıkladı. Yener, gün sonunda oy verme işlemlerinin tamamlanıp sayım işlemlerine geçileceğini belirtti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor." dedi.

Yener, oyunu kullanmak için YSK binasından çıkışında, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını anımsatan Yener, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor. İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz. Şu anda ben de oy kullanmaya gidiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YSK Başkanı: Oy verme işlemleri sorunsuz devam ediyor - Son Dakika


Advertisement