Zafer Bayramı'nın 99. yıl pastasını 99 yaşındaki Yusuf Dede ve eşi kesti - Son Dakika
Güncel

Zafer Bayramı'nın 99. yıl pastasını 99 yaşındaki Yusuf Dede ve eşi kesti

Burdur'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yılı nedeniyle verilen resepsiyonda, kutlama pastasını Vali Ali Arslantaş'ın yanı sıra 99 yaşındaki Yusuf Dede ve eşi kesti.

31.08.2021 11:35  Güncelleme: 11:41

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait Polis Evi Göl Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde Zafer Bayramı Resepsiyonu verdi.

TÖRENE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER DE KATILDI

Resepsiyona, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı Albay Ertan Binay, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil, il Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, vali yardımcıları, kaymakamlar, askerler, kamu kurum ve kuruluşları daire müdürleri, siyasi parti, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

EŞİYLE BİRLİKTE KESTİ

Resepsiyonda Vali Arslantaş'ın konuşmasının ardından 99'uncu yıl pastasını, merkez Hacılar Köyü'nde oturan 99 yaşındaki Yusuf Baş ve eşi 92 yaşındaki Rukiye Baş ile birlikte kesti.

Zafer Bayramı\'nın 99. yıl pastasını 99 yaşındaki Yusuf Dede ve eşi kesti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zafer Bayramı'nın 99. yıl pastasını 99 yaşındaki Yusuf Dede ve eşi kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tamirci 35: niyette kötülük olmayacağına inanmak istiyorum. ancak o pastanın üzerindeki şanlı bayrağımız olmamış .bayrağımızın yeri dilimlenecek bir pastanın üzeri değil gönderdedir.tamamını görmedim ama inşallah bayrak kısmı çıktıktan sonra pastayı dilimlemişlerdir. 0 0 Yanıtla

Advertisement