Zincirleme Katliam - Son Dakika
Güncel

Zincirleme Katliam

Zincirleme Katliam

Viraja Hızlı Giren Otomobil, Ardı Ardına İki Otomobile Çarptı.

18.03.2011 19:03

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde hızlı girdiği virajda kontrolden çıkarak karşı yöne geçen otomobil, ardı ardına iki otomobile çarptı. Kazada Hıristiyan dinine mensup 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 11.30 sıralarında İskenderun- Arsuz karayolu Bahar Sitesi yakınlarında meydana geldi. İskenderun'dan Arsuz yönüne giden 30 yaşındaki Ahmet Uçmaz yönetimindeki 31 UZ 980 otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda virajı alamayınca karşı yöne geçip, önce 27 yaşındaki Hülya Kırık Çetin yönetimindeki 31 EK 086 otomobile ardından da 59 yaşındaki Nikola Katar yönetimindeki 31 LH 087 otomobile çarptı. Otomobillerin hurda yığınına döndüğü kazada Nikola Katar yönetimindeki otomobilde bulunan Hıristiyan cemaatine mensup 79 yaşındaki Corcet Katar ile 80 yaşındaki Rıfha Işıldak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada sürücüler Ahmet Uçmaz, Hülya Kırık Çetin ve Nikola Katar ile birlikte Cemile Katar ve Işıl Oruç Kırık ise yaralandı.

KALP MASAJI YETMEDİ

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil servise alınan Nikola Katar'ın kalbinin durduğu belirlenince yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapılarak tekrar hayata döndürüldü. Ancak ameliyata alınan Nikola Katar kurtarılamadı.

Kazayı duyan İskenderun Ortodoks Kilisesi Papaz Dimitri Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bir çok kişi hastaneye akın etti. Acı haberleriyle yıkılan Hıristiyan dinine mensup vatandaşlar birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Hıristiyan dinine mensup Arsuz Belde Belediye Başkanı CHP'li Fuat Süme, ise ölen ve yaralananların yakınlarını Papaz Dimitri Yıldırım ile birlikte teselli etmeye çalıştı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincirleme Katliam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement