Zonguldak - Ak Partili Başkan Vekili, Makam Otomobilini Kızının Gelin Arabası Yaptı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Ak Partili Başkan Vekili, Makam Otomobilini Kızının Gelin Arabası Yaptı

Zonguldak - Ak Partili Başkan Vekili, Makam Otomobilini Kızının Gelin Arabası Yaptı

'yeni Aldığımız Otomobilin Reklamını Yaptık'

03.08.2010 12:29

'YENİ ALDIĞIMIZ OTOMOBİLİN REKLAMINI YAPTIK'

ZONGULDAK'ın Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Alim il dışında olduğu sırada, resmi plakalı makam otomobilini kızı Eda Uzun'un düğününde 'gelin arabası' olarak kullanan AK Partili meclis üyesi ve başkan vekili Dursun Ali Uzun, "Yeni aldığımız arabanın reklamını yapmış oluyoruz" dedi.

Belediye Başkanvekili Dursun Ali Uzun'un kızı, 25 yaşındaki Eda Uzun, 26 yaşındaki Deniz Baydar ile evlendi. İl dışında olan Başkan Mehmet Alim'in makam otomobili düğün arabası olarak kullanıldı. Eda Uzun ve Deniz Baydar, Başkan Alim'in şoförünün kullandığı 67 AN 300 resmi plakalı makam otomobiliyle düğünün yapılacağı Memurlar Lokali'ne geldi. Çift, süslenen makam otomobilinden davul-zurna eşliğinde inerek salona girdi.

Cüppesini giyerek kızı ve damadının nikahını kıyan başkan vekili Uzun, "Kızımın mürevvetini görmek ve belediye başkanvekili olarak nikahı kıymak beni mutlu etti" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Alim ile 2 dönemden bu yana birlikte çalıştıklarını belirten Uzun, şöyle dedi:

"Vatandaşlarımız için her türlü hizmetlerimizi seferber ediyoruz. Bu arabayı Çatalağzılı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için aldık. Yeni aldığımız arabanın reklamını yapmış oluyoruz. Yakıtını da biz aldık. 'Yeni aldığımız arabayı vatandaşımız görsün' istedik. Çatalağzı Beldesi'nin arabası o, benim arabam değil ki. İsteyene veririz. O arabayı bize Çatalağzı aldı."

Görev için İstanbul'da bulunduğunu belirten Başkan Alim ise, makam otomobilinin gelin arabası olarak kullanıldığından haberinin olmadığını belirterek, "Başkanvekilimiz kullanmış. Bana da arkadaşlarım söyledi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Ak Partili Başkan Vekili, Makam Otomobilini Kızının Gelin Arabası Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement