Zonguldak Motosiklet Kazasında Ölen Mert'i Unutmadılar - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Motosiklet Kazasında Ölen Mert'i Unutmadılar

Zonguldak Motosiklet Kazasında Ölen Mert\'i Unutmadılar

Motosiklet kazasında ölen Mert'i unutmadılar ZONGULDAK'ta, geçen yıl 22 Şubat'ta motosikletiyle önündeki otomobile arkadan çarpıp karşıdan gelen işçi servisinin altında kalarak ölen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mert Çebi'yi ailesi ve motosiklet kullanan arkadaşları mezarı başında andı.

22.02.2015 16:11

Motosiklet kazasında ölen Mert'i unutmadılar

ZONGULDAK'ta, geçen yıl 22 Şubat'ta motosikletiyle önündeki otomobile arkadan çarpıp karşıdan gelen işçi servisinin altında kalarak ölen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mert Çebi'yi ailesi ve motosiklet kullanan arkadaşları mezarı başında andı.

Kozlu İlçesi Fatih Sitesi Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Elektronik Mühendisliği 4'üncü sınıf öğrencisi Mert Çebi, motosikletiyle önce önünde yavaşlayan otomobile çarptı. Savrulan motosiklet, daha sonra karşıdan gelen işçi servisinin altına girdi. Kasklı sürücü Mert Çebi kaza yerinde öldü. Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü, ölümünün 1'inci yıldönümünde Çebi'yi unutmadı. Milli Egemenlik Caddesi'nde toplanan yaklaşık 50 motosikletli, toplu halde Mert Çebi'nin Asri Mezarlık'taki mezarına gitti. Motosikletçileri, Mert Çebi'nin babası Mehmet Çebi ve yakınları karşıladı. Ailesine başsağlığı dileyen motosikletçiler, mezar başında dua etti.

Kulüp Başkanı Cevdet Kulaç, kazanın ardından 1 yıl geçmesine rağmen acılarının hiç dinmediğini söyledi. Mert'i çok genç yaşta kaybettiklerini ifade eden Kulaç, 'Umarım bir yerlerden bizi görüp bu kadar seveni olduğu için mutlu oluyordur. Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.' dedi. Baba Mehmet Çebi de acılarını paylaştıkları için guruba teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Motosiklet Kazasında Ölen Mert'i Unutmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement