Zonguldak Şehit Ateşi Zonguldak Ereğli'ye Düştü - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şehit Ateşi Zonguldak Ereğli'ye Düştü

Zonguldak Şehit Ateşi Zonguldak Ereğli\'ye Düştü

Şehit ateşi Zonguldak Ereğli'ye düştü (2)CENAZESİ ZONGULDAK'TAKayseri'deki terör saldırısında şehit olan er Kenan Döngel'in cenazesi, askeri uçakla memleketi Zonguldak'a getirildi.

17.12.2016 22:48

Şehit ateşi Zonguldak Ereğli'ye düştü (2)

CENAZESİ ZONGULDAK'TA

Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan er Kenan Döngel'in cenazesi, askeri uçakla memleketi Zonguldak'a getirildi. Şehidin cenazesini Zonguldak Havalimanı'nda Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Haluk Selvi, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeci, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, yakınları ve çok sayıda kişi karşıladı. Şehidin babası Özcan ve annesi Şehime Döngel, askeri uçakla oğullarının tabutuyla birlikte geldi.

Yapılan duanın ardından şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu uçaktan indirilip askerlerin omzunda cenaze aracına götürüldü. Şehidin cenaze aracındaki tabutuna sarılan anne Şehime, baba Özcan, kardeşi Mertcan ve kız kardeşi Rivanur Döngel gözyaşı döktü. Annesi Şehime Döngel, "Mavişim beni bırakıp nereye gidiyorsun? Allahım bu acıya nasıl dayanırım. Yavrum geldin mi yavrumö diye ağıt yaktı.

Şehidin cenazesi konvoy eşliğinde Ereğli İlçesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şehit Ateşi Zonguldak Ereğli'ye Düştü - Son Dakika


Advertisement