Züleyha, Habercilere Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

Züleyha, Habercilere Moral Verdi

Züleyha, Habercilere Moral Verdi

Züleyha, basın ilan kurumu çadırını ziyaret etti.

19.11.2011 13:38

Zülfü Livaneli bestelerini 10 etnik dilde söylediği albümüyle zihinlerimizde yer eden Züleyha Ortak, ikinci depremin ardından yine Van'a gitti. İstanbul'dan götürdüğü yardımları ve 100 çocuk için aldığı hediye paketlerini dağıtı.

Ses sanatçısı Züleyha Ortak, akşam saatlerinde, depremde matbaaları, haber merkezleri hasar gören depremzede Vanlı gazeteciler ile Van'da görev yapan İstanbul medyası çalışanlarına moral vermek üzere Basın İlan Kurumu çadırlarını ziyaret etti. Basın İlan Kurumu Medya Merkezi çadırında Erzurum Şube Müdürü Nedim Engin tarafından karşılanan Züleyha Ortak, Vanlı gazetecilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Şube Müdürümüz Nedim Engin, Züleyha Ortak ve beraberindeki heyete Medya Merkezi ve gazeteciler için kurulan 30 yataklı konaklama çadırını gezdirdi, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra gazetecilerle birlikte çay sohbeti yapan Züleyha Ortak, Van'daki yardım çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. Gazetecilerin, afet bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile yakında piyasaya çıkacak olan yeni albümüyle ilgili sorularını yanıtladı.

GECEYİ ÇADIRDA GEÇİRDİ

Basın İlan Kurumu'na sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı teşekkür eden Züleyha Ortak, gecenin ilerleyen saatlerinde Medya Merkezi çadırından ayrıldı. Züleyha, geceyi Van merkezde bir çadırda geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Züleyha, Habercilere Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement