1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada - Son Dakika
Güncel

1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, ardından da silahların çekildiği görüldü.

12.11.2018 09:08  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına yol açan kavganın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, ardından da silahların çekildiği görüldü.

EMLAKÇI, 2 BİN 500 LİRAYI ALAMADI

Olay, 5 Kasım'da Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan Yeni Metal Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Emlakçı Ulaş Can B. (34) iddiaya göre, Muhittin B.'ye (37) kiraladığı bir iş yerinden komisyonu olan 2 bin 500 lirayı alamadı.

İKİ GRUP ARASINDA SOPA VE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Taraflar arasında bu yüzden telefonda çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Ulaş Can B., beraberindeki Burak Nuri O. (31), Murat B. (44), Ramazan B. (35) ile birlikte Muhittin B.'nin metal sanayide bulunan iş yerine geldi. Otomobilden inen Ulaş Can B. ve beraberindekiler, burada bulunan, Özcan E. (20), Burhan E. (27) ve Mehmet Akif Yıldız'a (26) saldırdı.

İki gurup arasında sopa ve silahlı kavga çıktı.

1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI

Çatışma sonunda Mehmet Akif Yıldız başından vurularak öldürülürken 4 kişi yaralandı. Polis, bölgede yaptığı incelemede 30'a yakın boş kovan buldu. Ayrıca, çevredeki iş yerlerine çok sayıda merminin isabet ettiği belirlendi.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gruptan 8 kişiyi gözaltı aldı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Özcan E., Ramazan B., Ulaş Can B. ve Emrah N. tutuklandı.

ÖNCE SOPA VE TAŞ, ARDINDAN SİLAH

Öte yandan olayın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Kamera kayıtları göre iş yerinin önüne gelen kişiler ile iş yerinden çıkan kişiler arasında arbede yaşanıyor. Bu sırada belindeki tabancasını çeken bir kişi, iş yerinden elinde sopayla çıkan başka bir kişi tarafından etkisiz hale getirilip, tabancayı düşürüyor. Elinde sopa olan kişi de yerdeki tabancayı alıp, otomobilin altına atıyor. Yerde yatan iki kişiye sopalarla acımasızca vurulurken, kalabalıktan bir kişi otomobile binip, olay yerinden uzaklaşıyor. Otomobil gittikten sonra yerde açığa çıkan tabancayı gören kırmızı giysili kişi ise silahı alıyor. Kalabalık, bir süre kamera açısından çıkıyor. Daha sonra eli sopalı kişiler, koşarak iş yerine geliyor. Bu sırada kırmızı giysili kişi, karşı taraftan bir kişiyi ayağından vuruyor. Kırmızılı kişi de ayağından yaraladığı kişi tarafından vuruluyor. Tabancayı kırmızılı kişiden alan başka biri, iş yerine koşanların üzerine ateş açıyor ve Mehmet Akif Yıldız'ı kafasından vuruyor. Yıldız'ın yere yığılmasının ardından, şüpheliler olay yerinden kaçıyor.

1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • haydar haydar: adana polis gucu yok asayis sifir polisler kose baslarinda keyfine bakiyor nasil bir emniyet mufuru var acilen basina kaya gibi biriisi getirilmeli sivil polislerin sayisi her sokaga 5 tane olmali yoksa onune gecilemez yazik guzelim ulkeye almanyada olay cok az neden biliyormusunuz siviller her yerde olay ani baslamadan yere yatirip ekibi arayip goturuyorlar. döve döve hemde birdaha olay cikarmiyor kavgayi baslatan rezil olduguyla kaliyor. 24 1 Yanıtla
  • Vatandaş: ADANA ne kadar rezil bir şehir olmuş. Devlet ne iş yapar? 19 4 Yanıtla
  • Mersin : İnanın şaşırmadım çünkü gene adana bütün pislikler Adanada 8 2 Yanıtla
  • Mike: Yaw ne insanlar var :) para için birbirini vuruyor vurun la vurun zaten bu devlete faydanız olmaz allahtan korkunuz yok vuran kişi bakalım ne hesap verecek şimdi düşünsün yatacak yeri Yok 5 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: NORVEÇLİ BOSÖR BUNLARDAN İYİ KAVGA EDİYOR VURUYOR DÜŞÜRÜYOR DU BUNLAR İŞ YOK ... 4 1 Yanıtla
  • Tekel: İş bulamayan zorla emlak araba satıyor cidden zorla emlakçıdan galeriden uzak durum 3 0 Yanıtla
  • adanali: ne önemi var) sen suriyeden cıkmış gelmiş olmayasin anlasin sen... 2 1 Yanıtla
  • Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor
    14:14 Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor

    Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kurulan kent arşivi, geçmişin izlerini takip etmek isteyenlerin erişimini kolaylaştırmak ve kentin zengin kültürel mirasını korumak amacıyla dijital ortama aktarılıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, kent arşivinde tarihi, kültürü, folkloru, gelenek görenekleri, fotoğrafları, kitapları ve eski gazeteleri bulunduğunu belirtti. Dijitalleştirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Hacıoğlu, amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş eserleri ve evrakları tarihe, bilime ve insanlığa kazandırmak olduğunu söyledi.

  • Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek
    14:14 Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek

    Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören 177 hektarlık orman arazisine 180 bin fidan dikilecek. Bursa Orman Bölge Müdürü Esat Şimşek, yangın sonrası yapılan fidan dikim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, yangında zarar gören alanların orman statüsüne kavuşması için ağaçlandırma ve fidan dikme faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman yangınlarını önleme ve mücadele konusunda çalışmalara başladığı da aktarıldı.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı
    14:12 Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da düzenlenen toplu temel atma töreninde 5.807 konutun temelini attı. Özhaseki, konuşmasında Hatay'a yapılan yatırımları ve deprem sonrası çalışmaları anlattı.

  • İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı
    14:12 İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen Mahzen-14 operasyonlarında, elebaşı dahil 50 şüphelinin gözaltına alınmasıyla bir organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlar sonucu suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon lira değerinde taşınmaza da el konuldu.

  • Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı
    14:12 Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi çağrısında bulundu ve Türkiye'nin Atina Deklarasyonu'nu ihlal ettiğini belirtti. SYRIZA, Miçotakis hükümetini şeffaf olmayan bir dış politika izlemekle suçladı.

  • Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor
    14:11 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor

    Kütahyalı çini sanatçısı Hamza Üstünkaya'nın 7 bine yakın çini deseninin kitap haline getirileceği açıklandı. Üstünkaya, çini sanatının zorluğunu ve çini yaparken duyulan heyecanı anlattı. Kendi özgün desenlerini çizen sanatçı, basılacak olan kitapların dünyada ses getireceğini belirtti.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.


Advertisement