10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali" - Son Dakika
Kültür Sanat

10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali"

Elazığ'da "10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali" ödül töreniyle sona erdi.

17.05.2017 05:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da "10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali" ödül töreniyle sona erdi.

Elazığ Kültür ve Sanat Derneği tarafından bir otelde düzenlenen "10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali"nin kapanış töreni bir çok sinema ve dizi oyuncusunun katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gece, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti. İşitme engelliler tarafından çayda çıra halk oyunu sergilendi.

Geceye katılan Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül, festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara da festivali on yıl boyunca buraya kadar getirdiklerini ifade ederek, "İnşallah devletimizin de koyduğu 2023 hedefleriyle çayda çıranın mumu hiçbir zaman sönmez." dedi.

Festivalde onur ödülü alan Engin Çağlar ilk defa Elazığ'a geldiğini belirterek, " Türkiye'nin her tarafında film çektim ama kısmet Elazığ'a şimdi bir festivalle gelmekmiş. Onur ödülümü almış oldum. İnşallah bundan sonraki festivallerde beraber olmayı arzu ediyorum." diye konuştu.

Dilşad Şimşek, Fatih Doğan ve Selahattin Taşdöğenin de aralarında bulunduğu sanatçıların ödüllendirildiği gece, festivale katkı sunanlara plaket takdimiyle sona erdi.

10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali"
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 10. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement