14 Mart Tıp Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

14 Mart Tıp Bayramı'na Doğru

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

13.03.2018 12:43

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, mesajında, sağlıklı bir hayatın insanlar için vazgeçilemeyecek temel bir hak olduğunu belirterek, sosyal devletin en önemli özelliklerinden birisinin de vatandaşlara yeterli ve zamanında sağlık hizmeti sunmak olduğunu kaydetti.

Devletin de sağlık hizmetlerini temel bir insan hakkı olarak kabul ettiğini ifade eden Aksoy, ülkede ve kentlerinde son yıllarda sağlık alanında büyük atılımlar gerçekleştirildiğini, vatandaşların da bunlardan etkin bir şekilde yararlandığını dile getirdi.

Aksoy, şunları kaydetti:

"Yüreği insan sevgisiyle dolu olarak böylesine zor bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarımızın, sağlık sistemimizin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveri ile çalışan değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 14 Mart Tıp Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement