15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

- Kur'aın-ı Kerim okunması Alandan detaylar Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın konuşması BAYBURT - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bayburt'ta vatandaşlar, meydanlarda bir araya geldi.

16.07.2018 03:19

- Kur'aın-ı Kerim okunması

Alandan detaylar

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın konuşması BAYBURT - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bayburt'ta vatandaşlar, meydanlarda bir araya geldi.

Bayburt'ta vatandaşlar Saat Kule Meydanı'nda bir araya geldi.

Burada konuşan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türk milletinin Anadolu'yu kendine yurt edindiği andan itibaren gerek içeriden gerekse dışarıdan düşmanlarının eksik olmadığını söyledi.

Pehlivan, "FETÖ, yıllara sarih bir organizasyonla kamu kurumlarının, sivil toplumun, ticaretin, aklınıza gelebilecek bütün sektörlerin içine sızarak örgütlendi ve paralel bir devlet yapısı kurmaya kalktı. 15 Temmuz gecesi kimsenin tahmin edemeyeceği bir alçaklıkla bu milletin evlatlarının başından aşağı kurşunları, bombaları indirmeye kalktı" dedi.

Daha sonra alana kurulan dev ekrandan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaptığı konuşma vatandaşlara izlettirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement