15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Ağrı'nın Eleşkirt ve Taşlıçay ilçelerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarları ziyaret edildi.

11.07.2017 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ve Taşlıçay ilçelerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarları ziyaret edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ve beraberindekiler, ilçe merkezi ve köylerde bulunun şehitlikleri ziyaret etti.

Kaymakam Öztürk, ilçeye bağlı bağlı Abdi köyünde, 2002 yılında şehit düşen Jandarma Er Mehmet Yıldız'ın kabrini ziyaret ederek dua okudu.

Şehit Yıldız'ın ailesini ziyaret eden Öztürk, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ülkenin her yerinde olduğu gibi ilçede de bazı etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Şehitlikleri ve şehit ailelerini ziyaret ettiklerini belirten Öztürk, "Keşke biz de şehitlik mertebesine ulaşabilsek. Devletimiz olarak her zaman yanınızdayız." dedi.

Daha sonra Eleşkirt Merkez Camisi'nde İlçe Müftülüğü tarafından okutulan 101 hatimin duası ile Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra şehitler için dualar edildi.

Programa, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Eleşkirt Cumhuriyet Savcısı Samet Yelis, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Büyükhan, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşlıçay

Taşlıçay ilçesinde de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin 1. yılı dolayısıyla düzenlenen ve bir hafta sürecek Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yetkililer, şehit kabirlerini ziyaret etti.

Merkez Camisi'ndeki Mevlid-i Şerif ile devam eden programda, tüm şehitler için dua edildi.

Program, yemek ikramıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement