15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor! - Son Dakika
Magazin

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

15 Temmuz gecesi TRT'de darbe bildirisini silah zoruyla okuyan Tijen Karaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

10.12.2018 21:47  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü askerler tarafından zorla darbe bildirisi okutularak bir gecede milyonlarca kişi tarafından tanınan Tijen Karaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam etti.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

"15 TEMMUZ GECESİ YAŞADIKLARINI PAYLAŞIYOR"

Hain darbe girişimi sonrası ekranlarda fazla gözükmeyen fakat katıldığı seminerlerle hain darbe gecesi yaşadıklarını paylaşan Karaş, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Karaş, tüm Türkiye'yi dolaşarak 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve sunuculuk mesleği ile ilgili bilinmeyenleri meraklılarına anlatıyor.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

15 TEMMUZ GECESİNİ TRT'DE NE YAŞANMIŞTI

FETÖ'cü Yarbay Ümit Gençer, Tijen Karaş'a "Tijen Hanım, bildiriyi Genelkurmay sizin okumanızı istiyor" dedi. Darbeciler, "Bana bunu yapmayın" diyen Karaş'ı zorla stüdyoya indirdi. Gençer, aşağı inerken Karaş'ı ikna etmek amacıyla "Sizi tanıyoruz, merak etmeyin. Türkiye daha iyi, daha güzel olacak, bildiriyi okuyun" dedi. Karaş ise komutana, "O işler öyle olmuyor. Herkesin canı çok yanacak" karşılığını verdi. Bu sırada "Bazı yetkilerin genel müdürde olduğunu" söyleyen İlker Taşkın ile tartışan Gençer, elinde bulunan MP5 otomatik tabancanın kurma kolunu çekerek "Buranın Genel Müdürü artık benim" dedi. İlker Taşkın'ı silah zoruyla ana kumandanın bulunduğu binaya götüren darbeciler, burada yayın şefini bularak okunacak bildirinin yayınlanmasını istediler. Darbeciler, yayın şefinin yanında bir sivil ve birkaç asker bıraktıktan sonra yeniden yayın merkezine döndü. Karaş'ın, yazıların çok küçük olduğunu, okumasının mümkün olmadığını söylemesi üzerine darbeciler, kendilerine destek veren sivillerle darbe bildirisini önce bir çalışanın mail adresine oradan da prompter cihazına aktardı.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

TİJEN KARAŞ KİMDİR?

1975 Ankara doğumlu Tijen Karaş, Ankara Yenimahalleli. Üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olan spiker, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. Uzun yıllardır TRT'de çalışan Tijen Karaş; 2000 yılında TRT'de Yaşam ve Gençlik adlı programı sundu. TRT Avrasya, TRT Int ve TRT Türk'te çeşitli programlar sunduktan sonra, haber spikerliğine geçti. Deneyimli spiker, TRT'de okuduğu darbe girişimi bildirisi ile bir gecede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!
15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!
15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!
15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!
15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!
15 Temmuz\'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

Son Dakika Magazin 15 Temmuz'un Sembol İsmi Tijen Karaş, Bakın Şimdi Ne Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Gerçekler: Bu kadın öyle silah zoruyla darbe bildirisini okumuş değildir. Kadın bildiriyi gayet sakin ve isteyerek okumuştur.ne bir panik nede bir sürat ifadesinde tepki vardır işin içinde olmasa bile darbe bildirisine bir sempatisi olduğunu hissetim 31 84 Yanıtla
  • Kimin eli kimin cebinde belli değil: Askeri darbe olmadı ama ekonomi darbesi oldu. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil. Herkes çıkarı uğruna güçlünün yanına geçmiş. Adam açlıktan geberiyor iktidarın yanında yer alıyor bu ne lahana nr turşu suyu . Daha dün Trabzonda 222 kişi alım olacaktı 5000 küsür müracaat etti bu mu müreffeh Türkiye. Hadı ordan 70 28 Yanıtla
  • Şehitler ölmez vatan bölünmez : Rabbim TÜRKİYEMİZE güç kuvvet huzur birlik ve beraberlik versin yardımcı olsun...terör örgütlerinin'de allah belasını cezasını versin...kahrolsun terör örgütü ve destekleyenleri ALLAH belanızı versin pislik Terörist ler.. 94 1 Yanıtla
  • Vatandas S.: Darbe girişiminde iki kurum var ki biri mit diğeri trt ikiside sınıfta kaldı neymiş de başıma silah dayadılar insanda utanma lazim demek dedelerimiz ninelerimiz en zor saylarda ülkeyi müdafa edecek sen döner koltukta darbe oldu diyeceksin! 68 17 Yanıtla
  • ++++++++++: SARAYA DANIŞMAN YAPIN O ZAMAN BİRDE FATMA BACI DEDİGİNİZ 16 TEMMUZDA KAMYONLA KÖPRÜYE GİDİP GAZİYİM DEYİP MAAŞ ALAN SAHTEKAR KADIN VARDI NERELERDE İSE ÇARŞAFLI SAHTEKAR HATIRLADINIZ MI 43 35 Yanıtla
  • X: Eeeee ne yapalım sen öyle hissettiysen....sen bu konuda karar mercii kanun koyucumusun....sen öyle hissetsen ne olur hissetmesen ne....his dediğin olay sadece sende yokki dünya üzerinde yaklaşık 7 milyar insan var hepsindede his var..... 26 11
  • SAYIN: ÜLKEYİ SEN YÖNET OYUM SANA 2 7
  • 1974: Boş yapma kaybol 1 5
  • Altıok: Kadin nerdeyse agliyodu,o konusmasindan once ve sonraki konusmalarini izle bakalim farki anlayabilecek misin,doktora kesinlikle gitmelisin. 2 0
  • medya gücü: onların senelerce dersini alıyorlar ne biliyonuzda konuşuyonuz önce okuyun sonra yorum yapın insanlar hakkında senelerini veriyorlar o işler için 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
    09:05 Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan ''Ne oldu cerrahım'' repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.


Advertisement