19 Mayıs Araban'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Araban'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Araban\'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Gaziantep’in Araban ilçesinde coşkuyla kutlandı.

19.05.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gaziantep'in Araban ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Tören, Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Durmuş'un Atatürk Anıtına çelenk sunumu, ve bir dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı Araban Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.

Araban Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Durmuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Araban Belediyespor Kulübü Tekvando sporcularının tarafından nefes kesen tekvando ve jimnastik gösterileri yapıldı.

Daha sonra Araban Kaymakamlığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu ortaokullar arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası Müsabakalarında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir tarafından verildi. Türkiye Tekvando Şampiyonu Zehra Gündüz'e de kupa ve madalyasını Araban Cumhuriyet Savcısı Hacı Ömer Koyuncu verdi.

Program sonunda Araban Anadolu Lisesi Müdürü Gültekin Kaya, eğitime katkılarından dolayı Araban Kaymakamı Cuma Emeç'e Araban Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından kaligrafi sanatı yazı tekniği ile Cuma Emeç yazılı tabak hediye etti.

Kutlamalara, Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Cumhuriyet Savcısı Hacı Ömer Koyuncu, İlçe Emniyet Amiri Özgür Moz, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Sülü, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Durmuş daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Araban'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement