2 Bin 780 Rakımda Su Arıza Çalışması - Son Dakika
Güncel

2 Bin 780 Rakımda Su Arıza Çalışması

2 Bin 780 Rakımda Su Arıza Çalışması

Hakkari Belediyesi ekipleri, 2 bin 780 rakımda bulunan Otluca Köyü'ndeki Karadağ bölgesinde arızalanan su şebekesini onarmak için çalışma başlattı.

30.09.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Belediyesi ekipleri, 2 bin 780 rakımda bulunan Otluca Köyü'ndeki Karadağ bölgesinde arızalanan su şebekesini onarmak için çalışma başlattı.

Hakkari Şehir merkezinde yaklaşık bir haftadan bu yana yaşanan su sıkıntısı üzerine harekete geçen Hakkari Belediyesi ekibi, arızayı bulmak için geceli gündüzlü çalışma başlattı. Önceki gün Hakkari'ye bağlı Otluca Köyü'ndeki Karadağ bölgesinde arızayı tespit eden ekipler, 2 bin 780 rakımda bulunan Karadağ, Kızıldere, Üçgöze ve Golan kaynak su bölgelerinde 14 personel ve 2 iş makinesiyle çalışma başlattı. Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Mehmet Kızılkaya, Hakkari'ye 22 kilometre uzaklıkta bulunan Karadağ bölgesinde kaynak suyunda meydana gelen arızadan dolayı şehir merkezinde bir haftadan bu yana su sıkıntısının yaşandığını, bu sıkıntıyı büyük ölçüde giderdiklerini söyledi. Kızılkaya,"Tespit ettiğimiz yedi noktada yer kayması nedeniyle çelik borunun ana kaynaktan ayrışması neticesinde arızalar meydana geldi. Personellerimiz ile buraya gelip arızaları onarmak için çalışma yapıyoruz. İki gün daha bu çalışmamız devam edecek" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Bin 780 Rakımda Su Arıza Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement