20 Yıllık Kan Davası Ölümle Noktalandı - Son Dakika
Güncel

20 Yıllık Kan Davası Ölümle Noktalandı

Aydın'da 6 yıl önce kan davalıları tarafından aracına ateş açılması sonucu yaralanan şahıs, bugün düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

01.05.2014 21:18  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 6 yıl önce kan davalıları tarafından aracına ateş açılması sonucu hafif yaralanan şahıs, bugün yolda yürürken 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden Bayram Aksoy'un 20 yıl önce Erzurum'da başlayan kan davasından kaçarak, Aydın'da minibüsçülük yapmaya başladığı öğrenildi.

SOKAK ORTASINDA ATEŞ AÇTI

Olay, saat 18.15 sıralarında Aydın merkez Efeler ilçesi Ata Mahallesi 691. Sokak numara 23 adresindeki evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde ikamet eden Bayram Aksoy (59), öğle saatlerinde ağabeyinin ikamet ettiği ve sürekli olarak uğradığı Ata Mahallesi'ndeki kahveye geldi. Bir süre sonra kahveden ayrılan Aksoy yolda yürürken yanına 81 plakalı koyu renkli bir araç yanaştı. Araçtan inen bir kişi, uzaklaşmaya çalışan Aksoy'u arkasından takip ederek, belinden çıkardığı silahla birkaç el ateş etti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aksoy, kanlar içinde yere yığıldı. Bayram Aksoy'un yanından uzaklaşan şüpheli, kısa süre sonra beraberinde bir kişiyle tekrar olay yerine geldi. Silahlarını çıkaran 2 şüpheli, şarjörlerindeki tüm kurşunları Aksoy'a sıkarak hızla bölgeden uzaklaştı. Silah sesini duyarak dışarı çıkan çevre sakinleri, zanlıların uzaklaşmasının ardından durumu polis ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başına çok sayıda kurşun isabet eden Aksoy'un hayatını kaybettiğini belirledi.

POLİZ İZ PEŞİNDE

Görgü tanıklarının şüphelilerin olay yerine geldikleri aracın Tepecik Mahallesi istikametine, cinayeti işleyen 2 zanlının ise olay yerinin 100 metre ilerisindeki enginar bahçesine girerek uzaklaştığını söylemesi üzerine bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Öğle saatlerinden sonra Aydın'a giriş yapan 81 plakalı araçları ve içerisinde bulunanları MOBESE kameralarından tespit eden polis ekipleri, eşkale uyan kişi ve araçların bilgilerini çevre ilçe ve illerdeki güvenlik güçleriyle paylaştı.

6 YIL ÖNCEKİ SALDIRIDAN YARALI KURTULMUŞ

Olayda hayatını kaybeden Bayram Aksoy'un 20 yıl önce Erzurum'da başlayan kan davasından kaçarak, Aydın'da minibüsçülük yapmaya başladığı öğrenildi. 1 Eylül 2008 tarihinde Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi'ndeki evine dönen Aksoy'un 09 M 0559 plakalı minibüsüne kan davalıları D.Ç. ve B.Ç. kardeşler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildiği ve bu saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı. Olayın ardından Aksoy'u takip eden kan davalılarının sürekli gittiği kahvehaneyi tespit ederek pusu kurdukları ifade edildi.

Aksoy'un cesedi, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

20 Yıllık Kan Davası Ölümle Noktalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 20 Yıllık Kan Davası Ölümle Noktalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • arabo: o deyil de arabo milleti hep kaderi böylemi olacak iki tarafda akrabam taraf tutmuyorum ama öyle bir üzülüyorumki iki tarfaada 20 yıl öncesinede şimdide yazık vallahi allah iyi etsin 6 1 Yanıtla
  • devrim devran: Bu 2 sahsin babalari25 yil õnce köyün muhtariymis köyluye etmediğini birakmamis ölen sahsi 25 yil önce öldurmek istemis adamda sen beni öldürecegine ben seni öldurum demis ve öldurmus köyude onlara birakmis cezasinida adalete vermis yani anliyacaginiz 2 oglu gibi döneklik yapmamis kimseye pusu kurmamis kimseyi arkadan vurmamis 2 oglu ise doneklermis ki kaçmislar yaptiklarinin arkasinda durmamislar allah böyle hainlerden herkesi korusun 2 3 Yanıtla
  • Cınawur: Böyle bir onursuz barışa hayır sen rahat uyu beyro intikam çoooook büyük olacak Allah yarhamo. 0 0 Yanıtla
  • baran: Demirmisin pakirmisin bilmem ama bildigim tek sey var allahin verdigi cani ancak allah alir biri öldurur biri ölùr ama geride kalan her iki ailede hergun ölur gelelim senin gibi fitne sokanlara bayram aksoy senih çetinkayi 26 yil önce öldurmustu ama senin yazdigin gibi ne kardasleriyle nede 40 kursunla iki kisinin karsilikli silahli kavgasiydi ikiside Suçluydu cezasini da canlariyla ödediler ogluna gelince oda senin gibi fitneciler yuzunden öldu çunkù senin gibi ölûmden memnun olanlarin sayisi okadar çokki insalah her iki ailede senin gibi kendine insanim diyenlerden uzak durur bir daha böylesi ölumlerden uzak dururlar allah iki aileyede sabir versin 0 0 Yanıtla

Advertisement