2012 Sonbahar - Kış Sezonunun Olmazsa Olmazları - Son Dakika
Kadın

2012 Sonbahar - Kış Sezonunun Olmazsa Olmazları

2012 Sonbahar - Kış Sezonunun Olmazsa Olmazları

Her sezon değişen modayı takip etmek sizi yoruyorsa, sizin için seçtiğimiz bu on trendy parça işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak demektir.

28.09.2012 18:30  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kürklü ya da tüylü bir şeyler

Hermes'ten Stella McCartney'e bu sezon da defilelerde sık sık kürk detaylı kıyafetlere rastladık. Eğer hala böyle bir şeyiniz yoksa, kürk detaylı bir eldiven ya da mont almak bu sezon için iyi bir alternatif olabilir.

Diz üstü çizmeler

Kimsenin aklından çıkmaz Pretty Woman'da Julia Roberts'ın giydiği diz üstünde biten çizmeler İşte bu sezon bu çizmelerin modası! Eğer kendinize ve vücudunuza güveniyorsanız, bu sezon mutlaka diz üstünde biten bir çizme almalısınız!

Seksi bir şeyler

özellikle pantolon ceket ve etek ceket takımlarda bu sezon seksapel ön planda. Eğer bu tarz bir takımınız yoksa, bu sezon mutlaka almalısınız.

Renkli bir şeyler

Sonbahar ve kış aylarında kararan havaya ve rengini kaybeden doğaya inat, renklerin moda olduğu söylemiştik. Pembe, sarı, turuncu ya da mavi Size hangi rengin yakıştığını düşünüyorsanız, bu sezon gardırobunuzda bu tarz bir kıyafet mutlaka bulunmalı.

Drapeler ve peplum

Bu sezon drapeler ve peplum tasarımlar oldukça ön plana çıkıyor. En azından kalem eteğinizin ya da streç pantolonunuzun üzerine giyebileceğiniz bir peplum bluzunuz mutlaka olmalı!

Deri ceketler

Motorcu ceketi tabir edilen deri ceketler de sezonun olmazsa olmazlarından. İster mini eteğinizin ister taytınızın üzerine giymek için, bu sezon mutlaka bir deri ceket almalısınız.

Kısa paça bol pantolonlar

Tarzınıza ya da vücut tipinize uymuyorsa elbette kendinizi zorlamamalısınız. Ancak bu sezonun gözde trendlerinden biri olan kısa paça bol pantolonlardan bir tane almanız iyi bir fikir olabilir. Ancak bu pantolonları mutlaka yüksek topuklarla giymeniz gerektiğini unutmayın!

Metal ya da boncuk işlemeler

Bu sezon gösterişli tasarımlar oldukça moda. Dolayısı ile metal yada boncuk işlemeli bir bluz, çanta ya da ayakkabınız mutlaka olsun.

Beyaz birşeyler

İşte sezonun en iddialı trendlerinden biri daha! Hiçbir zaman modasını kaybetmeyen beyaz, bu sezon da ön plana çıkıyor. özellikle beyaz bir bluz ya da montunuz bu sezon mutlaka gardırobunuzda bulunmalı!

Aksesuarların olmazsa olmazları

Yakalar, yaka tipi işlemeli kolyeler, gösterişli küpeler, yüzükler ve bilezikler bu sezonun olmazsa olmazları arasında. Elbette hepsini bir arada takıp gezin demiyoruz. Ancak bu sezon en azından sade bir elbiseyle kombinlemek için bu aksesuarlardan edinmeniz iyi bir fikir olabilir.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın 2012 Sonbahar - Kış Sezonunun Olmazsa Olmazları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement