"2013 Dj/Producer Lab" ile Müzik Sektöründe Yeni Yıldızlar Doğacak - Son Dakika
Güncel

"2013 Dj/Producer Lab" ile Müzik Sektöründe Yeni Yıldızlar Doğacak

"2013 Dj/Producer Lab" ile Müzik Sektöründe Yeni Yıldızlar Doğacak

"2013 DJ/Producer Lab" projesiyle W HOTELS, aralarında bir Türk'ün de bulunduğu, müzik dünyasının genç yeteneklerine, uluslararası platformda kucak açmaya hazırlanıyor.

07.10.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

W Hotels &Burn İşbirliğinde Gerçekleşecek "2013 Dj/Producer Lab" ile Dünya Müzik Sektöründe

Yeni Yıldızlar Doğacak

Dünyaca ünlü DJ; Paul Oakenfold rehberliğinde gerçekleştirilecek

"2013 DJ/Producer Lab" projesiyle W HOTELS, aralarında bir Türk'ün de bulunduğu, müzik dünyasının genç yeteneklerine, uluslararası platformda kucak açmaya hazırlanıyor.

W Hotels ve Coca Cola'nın dünyaca ünlü enerji içeceği markası BURN işbirliğinde gerçekleşecek olan, "2013 DJ Lab" ile W Hotels yepyeni bir projeye daha ev sahipliği yapıyor.

Yeni yetenekleri keşfetmek ve dünyanın dört bir yanında gizli kalmış olan cevherleri global bir platformda bir araya getirmek üzere, geçtiğimiz hafta yapılan seçmelerde "2013 DJ Lab" sınıfı için başvurular açıklanırken, 1.400 online başvuru arasından en iyi 6 isim belirlendi. Bu 6 kişi arasında Türkiye'den de bir ismin (Sezer Uysal) "2013 DJ Lab"e katılmaya hak kazanmış olması, W İstanbul ve Türk müzik piyasası için gurur kaynağı oluşturuyor.

Bu yılın genç yeteneklerinden oluşan grup W RETREAT/KOH MUAI' deki kamplarına hazırlanırken, W Hotels, St. Regis ve Luxury Collection ' ın Global Marka Lideri Paul James, devasa bir yetenek havuzundan seçim yapmanın ne kadar zor olduğundan bahsediyor ve seçilen sanatçıların "2013 DJ Lab" sonrasında müzik piyasında uyandıracakları büyük yankı için çok heyecanlı olduklarını belirtiyor.

Dj kültüründe çığır açan, en önemli isimlerden DJ Paul Oakenfold; 2 kez Grammy'e aday gösterilmiş olan yapımcı besteci ve Lady Gaga için müzisyenlik yapan White Shadow; James Lavelle; A&R ve yine 2 kez Grammy adaylığına gelen Andy Caldwell' ın da bulunduğu 2013 DJ Kampı' nda, bu sektörde isim yapmış tüm önemli isimler, yükselmekte olan DJ' lerin yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunurken bir yandan da endüstriyle ilgili uzman tavsiyelerini paylaşacaklar.

Kampın bitişini W BANGKOK' ta halka açık performans ile gerçekleştirecek olan, ve aralarında Türk bir yeteneğin de bulunduğu "2013 DJ LAB" sınıfının ileride kendilerinden pek çok bahsettirecek olan isimleri ise şöyle;

Parvenu (Damian Boylan & Jonathan Daltrey), Hong Kong (UK Origin)

Share (Adam Share), Los Angeles, CA

Sezer Uysal (Sezer Uysal), Bursa, Turkey

T.A.T. (Tatiana de Leon), Mexico City, Mexico

Vonda7 (Sylwia Kubicka), Berlin, Germany (Polish Origin)

Wendy Bailey (Wendy Bailey), Seoul, Republic of Korea

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '2013 Dj/Producer Lab' ile Müzik Sektöründe Yeni Yıldızlar Doğacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement