Buldan Belediye Başkanlığını Gülbay Kazandı - Son Dakika
Politika

Buldan Belediye Başkanlığını Gülbay Kazandı

CHP Buldan İlçe Başkanı Ünsal, resmi olmayan sonuçlara göre, Buldan ilçesinde Belediye Başkanlığını adayları Mustafa Gülbay'ın kazandığını söyledi.

31.03.2014 02:23  Güncelleme: 08:29

CHP Denizli Buldan İlçe Başkanı Musa Ünsal, resmi olmayan sonuçlara göre, Buldan ilçesinde belediye başkanlığını adayları Mustafa Gülbay'ın kazandığını duyurdu.

Musa Ünsal, yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, adayları Mustafa Gülbay'ın en yakın rakipleri AK Parti adayı Ahmet Kırık'ın yaklaşık 400 oy önünde seçimi birinci tamamladığını açıkladı.

Mustafa Gülbay, Buldan'da 2009 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti adayı olarak seçilen ve yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmemesi üzerine Demokrat Partiye geçerek buradan aday olan Mustafa Şevik'ten belediye başkanlığını devralacak.

Mustafa Gülbay'ın özgeçmişi

Mustafa Gülbay,1964 yılında Buldan'da doğdu. Liseyi Gönen Öğretmen Lisesi'nde okuyan Gülbay, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Devlet İstatistik Enstitüsü'nde meslek hayatına başladıktan sonra Halk Bankası, Emlak Bankası ve Ziraat Bankası'nda çalışan Gülbay, yerel seçimlerde aday olmak için Ziraat Bankası Babadağ Şube Müdürlüğü görevindeyken emekli oldu. Gülbay, evli ve bir erkek çocuk babasıdır. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Buldan Belediye Başkanlığını Gülbay Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement