2018 Trend Koltuk Takımları - Son Dakika
Advertorial

2018 Trend Koltuk Takımları

Ev dekorasyonunda en çok kullanılan salon ve oturma odası koltuk takımlarıdır. Ülkemiz geleneklerinde misafir ve misafiri ağırlamanın önemi oldukça büyük bir yer tutmaktadır.

05.12.2017 17:40  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bu sebeple hem salon hem de oturma odasındaki koltukların rengi, deseni, kalitesi hep en iyisi olsun istenir. Koltukların modelleri ve renkleri dekorasyonun iyi gözükmesi ile direkt bağlantılıdır. Yanlış renk veya renk/ model uyumsuzluğu evinizin yeniden dekore etmek zorunda bırakabilir. Bundan dolayıdır Evgör Mobilya olarak daima her dekorasyon için en iyi renk ve model kreasyonunu sağlamak için çalışmaktayız.



Koltuk takımlarında renk önemlidir, 2018 yılının trend rengi hangisidir sorusunu cevaplamak istedik. 2018 yılıiçin açık ve pastel renkler trend olduğu dikkatimizi çekmektedir. Bunlar ağırlıklı olarak; cam göbeği, kahverengi açık tonları, yeşil, beyaz, pembe, fuşya, mavi ve morun tonlarıdır. Tabii bu renklerin modeller ile uyumlu olmasını tekrar hatırlatmakta fayda var. Salon ve oturma odası gibi günün uzun dilimini geçirdiğimiz yaşam alanlarında açık rengi tercih etmek alanı daha geniş ve daha ferah olarak gösterecektir. Ayrıca açık renkler bir çok renk ile uyumlu olması avantajı ile diğer mobilyalarda size renk seçme özgürlüğü katıp dekorasyon açısından daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Bu özgürlük ile yaşam alanlarınızda hayallerinizin ötesine geçebilirsiniz. Pastel renk kullanımı ise yaşam alanlarına canlılık ve pozitif enerji katacaktır. Özellikle yeni evli çiftler evlerine dekorasyon yaparken daha canlı daha enerjik olması açısından başta mavi, mor ve beyaz renklerine ağırlık vermektedirler.

Salon ve oturma odalarınız için koltuk modeli seçerken rahat, konforlu, modern, dayanıklı ve az kirlenen bir koltuk modeli seçmeye özen gösteriniz. Sizi uyarmak istediğimiz temel bir konu da sağlamlık. Evet estetik bir salon veya harika dekore edilmiş bir oturma odası hepimizin hayalidir ama sağlam olmayan bir koltuk takımı bütün emekleri heba edecektir. Belki de tüm dekorasyonu değiştirmek zorunda bile bırakabilir. Bunun için hem estetik hem de sağlam koltukları en konforlu olacak şekilde üretmek için çalışıyoruz. Sağlam ve estetik bir koltuk kadar önemli olan diğer bir konu da konfordur. Misafirlerin rahat oturması her ne kadar önemsesek de o salonu her gün oturan ev sahipleri olarak konfor en çok bizim için önemlidir. Akşam yorgunluğunu oturup televizyon izlerken rahat rahat oturup izlemek isteriz ama konforsuz bir koltuk ne kadar güzel rengi ve ne kadar estetiğe sahip olsa da sırf rahatsızlığı sebebi ile en kısa zamanda kendisini hurdalıkta bulmaktadır. Bundan dolayıdır ki 2018 trend koltuk takımları belirlenirken konfor ve sağlamlık kısmı da en az renk ve estetik kadar dikkat edilmiştir.

Koltuk takımlarının kendileri kadar önemli olan unsuru da yastıklardır. Yastık,aksesuarlarının vazgeçilmezi konumundadır. Bazı modellerde örtü gibi aksesuarlarda tercih edilse de esas pay yastıklardır. Yastıkların kılıf kumaşı, şekli, içinde kullanılan malzemesi hem kaliteli hem de kolay temizlenebilir olması ile koltuk takımına uyumu da önemlidir.

Özetle koltuk takımı alırken renk, model, aksesuar uyumu ile sağlamlık ve konforuna dikkat etmemiz gerekiyor. Yeni yıla girmeden 2018 Koltuk Takımlarıyla evinizi eski yıl fırsat avantajlarıyla yenileyin. Tümmodellerimize www.evgor.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial 2018 Trend Koltuk Takımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement