27 Yıl Sonra Gelen Nikah - Son Dakika
Güncel

27 Yıl Sonra Gelen Nikah

27 Yıl Sonra Gelen Nikah

Bahçelievler Belediyesi, Sevgililer Günü'nde 57 çiftin nikahını kıydı.

15.02.2012 13:08

Sevgililer Günü'nde Nikah Kıydılar …

Bahçelievler Belediyesinin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle gerçekleştirdiği "Bahçelievler'de nikahsız çift kalmasın" çağrısına uyan 57 çift, düzenlenen törenle resmi evlilik cüzdanlarına kavuştu.

Kuyumcukent'deki nikah salonunda düzenlenen törende, 57 çifti temsilen, 27 yıldır nikahları bulunmayan Hüseyin (52) ve Zübeyde Ürek (48) çiftinin resmi nikahı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı. Başkan Develioğlu, daha sonra, resmi nikahlar kıyılan diğer çiftlere de evlilik cüzdanlarını dağıttı.

Belediye Başkanı Develioğlu nikah töreninin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleşmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Evlilik, anlamlı ve çok güzel bir müessesedir. Bilmeliyiz ki birbirini seven topluluklar başarıya ulaşırlar. Biz toplum olarak, ister iş yaşamı olsun ister aile yaşamı olsun, birbirimizi sevmeliyiz ki işimizde ve ailemizde mutluluğu yakalayalım. Unutulmamalıdır ki yaşamın temeli sevgidir. Nikahını kıydığımız çiftlere bir yastıkta kocamaları dileğiyle ömür boyu mutluluklar dilerim."

Evlenen çiftin nikah şahitliğini de yapan, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir de yaptığı konuşmada evlenen çiftlere mutluluk dileyerek, sosyal güvencesi olmayan çiftlere, sosyal yardımlaşma vakfına başvurdukları takdirde belirli miktarda maddi yardım yapacaklarını ve okuyan çocukları varsa, ihtiyaç duyulduğu sürece sosyal yardımlaşma vakfından burs vereceklerini" söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 27 Yıl Sonra Gelen Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement