3 Yıldır Büyük İkramiye Adana'ya Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

3 Yıldır Büyük İkramiye Adana'ya Çıkıyor

3 Yıldır Büyük İkramiye Adana\'ya Çıkıyor

Adana Milli Piyango Bayileri, büyük ikramiyesinin Adana'ya çıkması için dua ettikten sonra 3 yıldır art arda büyük ikramiye Adana'ya çıktı.

10.01.2013 11:34  Güncelleme: 11:41

Adana Milli Piyango Bayileri, 2007 ve 2010 yılında milli piyango özel çekilişinden önce büyük ikramiyesinin Adana'ya çıkması için dua ettikten sonra 3 yıldır art arda büyük ikramiye Adana'ya çıktı.

Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Adana Şube Başkanı ve aynı zamanda

CHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Mustafa Gökay Karakuş, Adana'da oda başkanlığı görevine geldiğinde en son 1998 yılında büyük ikramiyenin Adana'ya çıktığını anlatarak, "Ben göreve geldiğim yıl 2006'da büyük ikramiye çıktı. Biz 2007 yılında büyük ikramiyenin Adana'ya çıkmasının devam etmesi için dua ettik ancak ondan sonra 3 yıl büyük ikramiye çıkmadı. Daha sonra 2010 yılında milli piyango bileti satan arkadaşlarla toplanıp özel çekiliş biletleri satışa sunulmadan önce yine büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması için dua ettik.

Duamızın sonucu Adana'ya büyük ikramiye çıktı ve 3 yıldır üst üste devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yılda Adana'ya büyük ikramiye vereceğiz. Duanın kesinlikle etkisi vardır. Biz inançlı insanlarız. Kesinlikle bununda etkisi vardır. Büyük ikramiyenin ilerki zamanlarda yine Adana'ya çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Karakuş, kendisinin 6. hissinin kuvvetli olduğunu büyük ikramiyenin Adana'ya çıkacağını hissettiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bu yıl da Adana'ya çıkacağını söylemiştim. Türkiye'de ilk kez üst üste 3 yıl büyük ikramiye çıkan il biziz. Bu bizi mutlu ediyor. Büyük ikramiyeden kazanılan paranın çok hayırlı bir şekilde kullanılmasını, insanların istihdam edilmesinde kullanılmasını isteriz. Şuan insanların ekonomik sıkıntı içinde oluğunu görebiliyoruz. İnşallah bu faydalı bir şekilde insanlara döner. Bu paranın hayırlı bir şekilde kullanılacağını düşünüyoruz."

Duada sonra art arda 3 yıl büyük ikramiyenin çıkmasının ardından bilet satışlarında da artış olduğunu ifade eden Karakuş, "2010 yılında 11 milyon, 2011 yılında 13 milyon, 2012 yılında 18 milyon tutarında bilet satıldı. Büyük ikramiyeyi Adana'ya verdikçe satışlarımız daha da canlandı. Daha önce İstanbul'dan Nimet Abla'dan biletler sipariş edilirdi. Şimdi bütün illerden bize sipariş geliyor. Herkes Adana bileti istiyor. Adana artık favori kent oldu" diye konuştu.

Karakuş, bilet alanların aynı zamanda hayırlı iş yapmış olduğunu elde edilen paraların bir kısmının çocuk esirgeme kurumu, eğitime katkı payı, rehabilitasyon merkezleri, savunma sanayii fonuna aktarıldığını, bilet paralarının kuruşunun bile heba olmadığını hepsinin hayırlı işlere ayrıldığını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Yıldır Büyük İkramiye Adana'ya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement