30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ankara Valisi Ercan Topaca, "Zafer Bayramı, 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz...

29.08.2017 11:42

Ankara Valisi Ercan Topaca, "Zafer Bayramı, 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz bir onur günüdür." değerlendirmesinde bulundu.

Topaca, yayımladığı mesajında, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşı'nı kahramanlıkla taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 95. yıl dönümünün birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandığını belirtti.

Topaca, şunları kaydetti:

"Zafer Bayramı, 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz bir onur günüdür. Ülkemizin, devletimizin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir."

Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Topaca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri saygı ve rahmetle, gazileri minnet ve şükranla andı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement