31. Uluslararası Epilepsi Kongresi - Son Dakika
Güncel

31. Uluslararası Epilepsi Kongresi

Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri Duygu Esenkar ve Mehmet Can Doğan 31. Uluslararası Epilepsi Kongresi'nde (IEC) lise düzeyinde sunum yapan ilk öğrenciler oldu.

08.09.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri Duygu Esenkar ve Mehmet Can Doğan 31. Uluslararası Epilepsi Kongresi'nde (IEC) lise düzeyinde sunum yapan ilk öğrenciler oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 12. sınıf öğrencisi olan Esenkar ve Doğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen kongrede "Effects of Probiotic Consumption on Absence Seizures" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Kongreye lise düzeyinde sadece Kabataş Erkek Lisesi katılırken, bu çalışmalarla geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Kongre

International Bureau for Epilepsy (IBE) ve International League Against Epilepsi (ILAE) tarafından organize edilen kongre 5-9 Eylül'de tarihlerinde düzenleniyor.

Kongrede katılımcılar, son gelişmeler ve epilepsi çalışmaları hakkında bilgi edinebilecek. Dünyanın önde gelen epilepsi uzmanları ve araştırmacılarının da katıldığı kongrede, akademik oturumlar, tartışmalar, konferanslar, öğretim programları düzenlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 31. Uluslararası Epilepsi Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement