4. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - Son Dakika
Yerel

4. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali

4. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali

Festivali kapsamında ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus gösteri yaptı

29.06.2013 22:19

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslarası Manavgat Motosiklet Festivali kapsamında kortej düzenlendi. Kortejde ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus gösteri yaptı.

Manavgat Belediyesine ait Boğaz otelde başlayan korteje Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Motosiklet Kulübü Başkanı Erdem Buzkan ve ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus ile çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı.

Kortejde, Mokus, 4 değişik motosikletle ayakta durarak, gitar çalarak gösteri yaptı. Gösterisinin finalinde motosiklet üzerine kurulan bir merdivene hareket halindeyken çıkan Mokus, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı konuşmada, belediyelerin görevlerinden birinin de sosyal aktiviteler düzenleyerek vatandaşların enerjilerini üst seviyede tutmak olduğnu söyledi.

Festival kapsamında bir çok etkinlik düzenlediklerini belirten Sözen, "Motor gösterilerinin yanı sıra konser ve gitar dinletisi yapıyoruz. Bugün düzenlenen kortej ise ilçemize büyük görsellik kattı. Halkımızın da beğenisini kazandığını düşünüyorum. Festivalimiz ilçe tanıtımına katkı sağlıyor. Türkiye'deki en iyi motosiklet festivalini yapmak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Festival, Grup Gündoğarken konseri ile sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement