41 Yıllık Hemşireye Plaket - Son Dakika
Güncel

41 Yıllık Hemşireye Plaket

41 Yıllık Hemşireye Plaket

Ordu Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve mesleğinin 41. yılını dolduran Hemşire Safinaz Kurt’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

15.05.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve mesleğinin 41. yılını dolduran Hemşire Safinaz Kurt'a başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

Düzenlenen törene İl Sağlık Müdür vekili Dr. M. Özgür Eren, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çetin Gündoğdu, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın, Hastane Yöneticisi Dr. İsfendiyar Karamustafa, Başhekim Dr. Celalettin Akyol, Başhekim Yardımcısı Dr. Kubilay Vural, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Maksut Yavaş, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Atlı, Hastane Otelciliği Müdürü Recai Temel, Müdür Yardımcıları Cengiz Bayraktutar ve Hakan Erdoğmuş katıldı.

İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın, sağlık hizmetlerinden memnuniyetin artmasında ebe ve hemşirelerin payının büyük olduğunu vurguladı. Yalkın, "Meslek hayatında 41. yılını dolduran değerli Hemşiremiz Safinaz Kurt'u göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendisi Ordu Devlet Hastanesinin sevilen ve sayılan, örnek hemşirelerinden biridir. Bundan sonraki meslek hayatında da kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Duygulu anların yaşandığı törende Hemşire Safinaz Kurt, "Meslek hayatım boyunca mesleğimi hep severek yaptım. Hastalarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Geride bıraktığım 41 yıllık meslek hayatımın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Bugün hala görevime başladığım ilk gün gibi sevinç ve heyecanı kalbimde yaşıyorum. Bana bugün bu ödülü layık gören ve bu gururu yaşatan çok değerli yöneticilerime ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 41 Yıllık Hemşireye Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement