44 Malatyaspor Rahat Bir Nefes Aldı - Son Dakika
Yerel

44 Malatyaspor Rahat Bir Nefes Aldı

44 Malatyaspor Rahat Bir Nefes Aldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, deplasmanda Ovacık Belediye Ulaşspor’u 2-0 mağlup etti.

06.03.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, deplasmanda Ovacık Belediye Ulaşspor'u 2-0 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılar grupta henüz puanı bulunmayan Tunceli ekibi Ocak Belediye Ulaş Spor'u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

44 Malatyaspor, Ligin 20. haftasında deplasmanda henüz puanı bulunmayan ve küme düşmeyi haftalar öncesinden garantileyen Tunceli ekibi Ocak Belediye Ulaş Spor ile karşı karşıya geldi. Tunceli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Halil İbrahim Sert, Soner Sağıroğlu, Hasan Doğru hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor, 11. dakikada Harun Aytemur'un penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı kırmızılılar dakika 85'te Yusuf Kaygusuz ile 1 gol daha bularak karşılaşmayı 2-0 kazandı.

"KORKULU RÜYA GÖRMEMEK İÇİN HER MAÇI KAZANMALIYIZ"

Takımı başında çıktığı ilk maçta 3 puanla tanışan antrenör Muarrem Zeyno yaptığı açıklamada, "Deplasmanda önemli bir 3 puan aldık. Tabi rakibin daha önce küme düşmeyi garantilemiş olması bizim lehimize bir durumdu. Ancak bu tür maçlar her zaman zordur. Bizim için artık hiçbir karşılaşmanın adı önemli değil. Biz korkulu rüya görmemek için her maçı kazanmalıyız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 Malatyaspor Rahat Bir Nefes Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement