5 Kafadar Anadolu Efes Sohbet Kafası'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

5 Kafadar Anadolu Efes Sohbet Kafası'nda Buluştu

5 Kafadar Anadolu Efes Sohbet Kafası\'nda Buluştu

Anadolu Efes, Türkiye'nin en çok okunan kültür-sanat dergilerinden KAFA Dergisi'nin yazarları Zafer Algöz, Can Yılmaz, Cem Davran, Candaş Tolga Işık ve Celil Nalçakan'ı Anadolu Efes Sohbet Kafası'nda bir araya getirdi.

10.05.2018 16:30  Güncelleme: 16:29

Okurlarına DasDas'ta eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşatan 5 KAFAdar'a etkinlik sırasında Cem Yılmaz ve Mert Fırat da sürpriz yaptı.

Türkiye'de kültür-sanatın en büyük destekçilerinden Anadolu Efes, Türkiye'nin en çok okunan kültür-sanat dergilerinden KAFA Dergisi işbirliğiyle 9 Mayıs akşamı düzenlediği Anadolu Efes Sohbet Kafası etkinliğinde dergi yazarlarını bir araya getirdi. KAFA Dergisi yazarları Zafer Algöz, Can Yılmaz, Cem Davran, Candaş Tolga Işık ve Celil Nalçakan, DasDas'ta sohbet, gülmece ve eğlence dolu bir akşamda okurlarıyla buluştu. "5 KAFAdar" anlattıkları hikayeler ve anılarla katılımcıları kahkahalara boğarken, gecenin ilerleyen saatlerinde kendilerine sürpriz yapan Cem Yılmaz ve Mert Fırat'ın da sahneye çıkmasıyla birlikte tüm katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5 Kafadar Anadolu Efes Sohbet Kafası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement