8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Türk-Kamu-Sen Yalova Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yalova'daki şehit ve gazi annelerine "Yılın Kadını" ödülü verildi.

08.03.2018 11:33

Türk-Kamu-Sen Yalova Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yalova'daki şehit ve gazi annelerine "Yılın Kadını" ödülü verildi.

Türk Kamu-Sen Yalova Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kamu-Sen binasında düzenlenen programa, şehit ve gazi anneleri ile sendika üyelerinin katıldığı bildirildi.

Programda Türk Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren tarafından şehit ve gazi annelerine "Yılın Kadını" plaketlerinin takdim edildiği belirtildi.

Açıklamada, tüm şehit annelerini "yılın kadını" ilan ettiklerini belirten Deviren'in programla ilgili şu ifadelerine yer verildi:

"Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanlığı olarak, bu yıl Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamama kararı aldık. Şehit annelerimiz ile beraber olmak için bir araya geldik. Yalova'da bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde şehit ve gazi annelerini yılın kadını seçiyoruz. Şehit annelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Yüzyıllardır şehit veriyoruz ama son dönemlerde gencecik evlatlarımızı toprağa veriyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama bizleri o ateş yakıyor. Şehit annelerimiz ile tanışacağız ve sürekli onlarla irtibat halinde olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement