Aassm Oda Müziğinin Seçkin Topluluklarını Ağırlayacak - Son Dakika
Yerel

Aassm Oda Müziğinin Seçkin Topluluklarını Ağırlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), şubat ayında oda müziğinin seçkin topluluklarını ağırlayacak.

08.02.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), şubat ayında oda müziğinin seçkin topluluklarını ağırlayacak.

"Borusan Quartet" ve "Çellistanbul"un da aralarında bulunduğu oda müziğinin önemli grupları, şubat ayında AASSM'de konserler verecek.

Evrim Güvemli (klarinet), Özgecan Günöz Kızılay (keman), Beste Tıknaz Modiri (viyola), Rahşan Apay (viyolonsel) ve Gülnare Şekinskaya'dan (piyano) oluşan "Amitie Ensemble" oda müziği grubunun, 9 Şubat Pazartesi günü konser vereceği AASSM'de, 12 Şubat Perşembe günü "Çellistanbul ve Dostları" oda müziği grubu müzikseverlerle buluşacak.

Viyolanselde Julia Krepak'ın sahne aldığı gecede soprano Filiz Güneş'in yanı sıra Çağ Erçağ, Melih Kara, Ozan Tunca, Murat Berk, Serdar Mamaç, Yılmaz Bişer ve Şafak Erişkin de solist olarak sahneye çıkacak.

AASSM'de 17 Şubat Salı akşamı Ümit İşgörür ile Talia Özlem Baltacılar "Çello Piyano" resitali ile İzmirlilerle buluşacak.

"Viva La Zarzuela" gurubunun 18 Şubat Çarşamba, "Aşkın Ensemble" grubunun 19 Şubat Perşembe günü konser vereceği AASSM'de, 21 Şubat Cumartesi günü de şef Erdem Karakaş ve piyanoda Naile Ilgaz'dan oluşan Nazım Hikmet Akademi Korosu sahne alacak.

Kemanda Serkan Gürkan, Kiril Maximov ve Roland Herret, viyolonselde Konstantin Zelenin, kontrobasta Marius Bernhard Gussmann'ın yer aldığı "String Inspirations Quintet" grubunun 23 Şubat Pazartesi günü sanatseverlerle buluşacağı sanat merkezinde, 24 Şubat Salı günü Ceren Baran ve Cem Önertürk "Piazzola-Latin Gecesi" ile İzmirli sanatseverlerin karşısına çıkacak.

"Borusan Quartet"in 25 Şubat Çarşamba günü sahne alacağı AASSM, şubat ayını 26 Şubat Perşembe günü Can Çakmur piyano resitaliyle kapatacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aassm Oda Müziğinin Seçkin Topluluklarını Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement