AB Bakan Yardımcısı Büyükkaya Muş'ta - Son Dakika
Güncel

AB Bakan Yardımcısı Büyükkaya Muş'ta

Büyükkaya: "AB'ye giremezsek dahi fonlarından en iyi şekilde yararlanmayı hedef almalıyız"

24.05.2014 12:49

Avrupa Birliği (AB) Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya, "AB'ye giremezsek dahi fonlarından en iyi şekilde yararlanmayı hedef almalıyız" dedi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Muş'a gelen Büyükkaya, havaalanında Vali Vedat Büyükersoy, kurum temsilcileri ve AK Parti İl Başkanlığı yöneticileri tarafından karşılandı.

Havaalanında gazetecilere açıklama yapan Büyükkaya, eski milletvekillerinden Alaattin Fırat'ın yakın arkadaşı olduğunu ve onun daveti üzerine kente geldiğini söyledi.

Üç gün boyunca kentte çeşitli temaslarda bulunacağını anımsatan Büyükkaya şöyle konuştu:

"AB'ye bir an önce girmeyi arzu ediyoruz. Bu safhada özellikle AB fonlarından gerek sivil toplum kuruluşlarımız, gerek belediyelerimiz, gerekse vatandaşlarımızın yararlanması için Muş'ta tanıtım amaçlı bir takım görüşmelerimiz olacak. AB'ye giremezsek dahi fonlarından en iyi şekilde yararlanmayı hedef almalıyız. Çünkü AB fonları hibe şeklindedir. Bu hibelerden ne kadar çok yararlanırsak, Türkiye AB'ye girmemiş olsa bile AB'den o kadar çok istifade etmiş olacak. Muş ziyaretimizde bu fonları da tanıtmak istiyoruz." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakan Yardımcısı Büyükkaya Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement