AB Projeleri'nde Manisa Pilot Bölge Oldu - Son Dakika
Güncel

AB Projeleri'nde Manisa Pilot Bölge Oldu

AB Projeleri\'nde Manisa Pilot Bölge Oldu

AVRUPA Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen, "Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi" kapsamında, "Avrupa Birliği Çevre Politikaları ve Katı Atık Yönetimi" konferansı gerçekleştirildi.

18.06.2014 14:52  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun da katıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda, "Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi" kapsamında, "Avrupa Birliği Çevre Politikaları ve Katı Atık Yönetimi konferansı düzenlendi. Düzenlenen konferansa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Proje Etüt Daire Başkanı Mimar Müge Kuğu, Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Gökhan Aslan ile kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Ural Sevener, "Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi'nin" ülke genelinde Manisa Valiliği de dâhil olmak üzere 20 pilot ilde uygulandığını ifade etti. Sevener, "Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi", Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı kapsamında, Avrupa Birliği'ne katılım sürecinde gerçekleştirilen projelerin tam olarak hayata geçirilmesi, takibinin sağlanması ve halk nezdinde AB'ye üyelik sürecimizin daha sağlıklı anlaşılabilmesi için valiliklerin AB ile ilgili konularda hizmet kapasitesinin artırılması amacıyla geliştirilmiştir" dedi. Konferans, Sevener'in konuşmalarının ardından, AB'nin Çevre Politikaları, Türkiye'de Uygulamaları, AB Uyum Süresince Çevre Yatırımları ve Elektronik Sanayi Atıkları'nın yönetimi konusunda ilgili uzmanlar tarafından yapılan bilgilendirmelerle devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AB Projeleri'nde Manisa Pilot Bölge Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement