ABD Başkanı Trump, Genelkurmay Başkanı Adayını Duyurdu - Son Dakika
Güncel

ABD Başkanı Trump, Genelkurmay Başkanı Adayını Duyurdu

Trump, önümüzdeki yıl ekim ayında görev süresi dolacak olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford'un yerine mevcut Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mark Milley'i Genelkurmay Başkanı adayı olarak göstereceğini duyurdu.

08.12.2018 17:45  Güncelleme: 18:30

Associated Press (AP) haber ajansının ABD'li yetkililere dayandırdığı haberinde, Trump'ın önümüzdeki yıl ekim ayında görev süresi dolacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford'un yerine mevcut Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mark Milley'i bu göreve getireceği iddia edildi.

TRUMP, KARARINI YARIN OYNANACAK MAÇTA DUYURACAK

Trump'ın bu kararını yarın Kara Kuvvetleri ile Deniz Kuvvetleri arasında Philedelphia'da oynanacak Amerikan Futbolu maçında duyuracağı ifade edildi. Trump gün içinde maç sırasında Genelkurmay'da görev değişimine ilişkin bir duyuru yapacağını söylemişti.

ABD Başkanı Trump, Genelkurmay Başkanı Adayını Duyurdu

PENTAGON'A SÜRPRİZ OLDU

Genelkurmay Başkan adayının gelecek yılın ortalarına doğru açıklanması beklenirken, Trump'ın bunu hemen duyuracağına yönelik haberler ABD Savunma Bakanlığında sürprizle karşılandı. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Albay Patrick Ryder, gün içinde AA muhabirinin bu konudaki sorularına "Bizim elimizde duyurabileceğimiz bir şey yok, Beyaz Saray'a sorun." yanıtını verdi

ABD Başkanı Trump, Genelkurmay Başkanı Adayını Duyurdu

Son Dakika Güncel ABD Başkanı Trump, Genelkurmay Başkanı Adayını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement