ABD Başkanı Trump: Erdoğan'la çok iyi bir görüşme yaptık, 13 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum - Son Dakika
Dünya

ABD Başkanı Trump: Erdoğan'la çok iyi bir görüşme yaptık, 13 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları telefon görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Trump, 13 Kasım'ı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

06.11.2019 23:24  Güncelleme: 23:38

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları telefon görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörist Ebubekir el-Bağdadi'nin karısı ve kızı dahil olmak üzere çatışma sırasında kaçtıkları bildirilen çok sayıda DAEŞ savaşçısını yakaladıklarını söyledi" dedi.

"13 KASIM'DA BEYAZ SARAY'A GELECEK"

Trump, "Erdoğan ayrıca Suriye ile olan sınırlarından, terörizmin ortadan kaldırılmasından ve birçok konudan bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 13 Kasım Çarşamba günü Beyaz Saray'a gelecek. Erdoğan'la görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Trump: Erdoğan'la çok iyi bir görüşme yaptık, 13 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum
ABD Başkanı Trump: Erdoğan\'la çok iyi bir görüşme yaptık, 13 Kasım\'ı sabırsızlıkla bekliyorum

Son Dakika Dünya ABD Başkanı Trump: Erdoğan'la çok iyi bir görüşme yaptık, 13 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement