ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti - Son Dakika
Güncel

ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

ABD'li rahip Brunson'ın bugün yapılacak duruşması öncesi dolar kuru yeni güne 5,90 TL'den açılış yaparak düşüşe geçti. Euro ise 6,90 seviyesinin altında güne başladı. Dolar şu sıralar 5,87 TL'den euro 6,80 TL'den işlem görüyor.

12.10.2018 08:03  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın bugün yapılacak duruşmasıyla ilgili iddiaların ardından dün akşam saatlerinde 5,90 TL'ye dek inen dolar/TL, yeni güne de aynı seviyeden başladı. Dolar kuru şu sıralar 5,87 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro ise 6,86'dan güne başlarken şu sıralar 6,80 seviyesinde bulunuyor.

İDDİALAR DOLARI DÜŞÜRMÜŞTÜ

Dolar, dün akşam saatlerinde ABD'li Rahip Brunson'ın bugün yapılacak duruşmasıyla ilgili iddiaların ardından 5,90 TL'ye inmişti.

ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

Euroda da benzer bir düşüş yaşandı. Güne 6,90 seviyesinin altında başlayan euro, şu sıralarda 6,80 seviyesinde işlem görüyor.

ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

Dün sabah güne 6,06 civarında başlayan dolar/TL, üç yıl aradan sonra ilk kez fazla verilen ödemeler dengesindeki seyirle 6 TL'nin altına inmişti.

DİĞER PARA BİRİMLERİ DEĞER YİTİRDİ

TL dün gelişmekte olan ülke para birimleri arasında dolar karşısında yüzde 1'e yakın değer kazancı ile en çok değer kazanan para birimi olurken benzer para birimlerinde yüzde 1'i aşan değer kayıpları yaşandı.

ABD\'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

Son Dakika Güncel ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement