ABD'nin New Mexico eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı - Son Dakika
Güncel

ABD'nin New Mexico eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

ABD\'nin New Mexico eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

New Mexico'nun Farmington şehrinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 2'si polis 6 kişi yaralandı. Saldırganın etrafa rastgele ateş açtığı ve 3 sivilin ölmesine, 4 kişinin yaralanmasına sebep olduğu belirtildi. Saldırgan ölü ele geçirildi ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

16.05.2023 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEW ABD'nin New Mexico eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişinin öldüğü, ikisi polis 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Farmington Polis Şefi Steve Hebbe basın açıklamasında, bir silahlı saldırganın etrafa rastgele ateş açarak 3 sivilin ölmesine 4 kişinin yaralanmasına sebep olduğunu belirtti.

Hebbe, olaya müdahale eden iki polisin de yaralandığı olayda saldırganın ölü ele geçirildiğini söyledi.

Polis, zanlının biri yarı otomatik olmak üzere 3 silahla bir süre sokaklarda yürüyerek önüne gelen "ev, araba ve insan" her şeye ateş açtığını ifade etti.

Farmington polisi, 18 yaşındaki saldırganın kimliği hakkında bilgi vermezken, saldırının sebebiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

New Mexico Valisi Michelle Lujan Grisham yaptığı açıklamada, kurbanların aileleri için dua ettiğini ve yaşanan silahlı şiddetin, "ülkedeki insanları nasıl yok ettiğini bir kez daha hatırlattığını" belirtti.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'nin New Mexico eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement