Abdulalim Mümtaz Çoban Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Abdulalim Mümtaz Çoban Seçim Sonuçları

Abdulalim Mümtaz Çoban Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olan Abdulalim Mümtaz Çoban isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olan Abdulalim Mümtaz Çoban isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bitlis Ahlat ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Abdulalim Mümtaz Çoban isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Bitlis Ahlat adayı Abdulalim Mümtaz Çoban kimdir? AK Parti Bitlis Ahlat adayı Abdulalim Mümtaz Çoban yüzde kaç oy aldı?

Abdulalim Mümtaz Çoban Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdulalim Mümtaz Çoban Ahlat ilçesinde % 48,06 oranında oy almıştır. Ahlat ilçesinde % 48,06 oranında oy olan Abdulalim Mümtaz Çoban adlı AK Parti adayı toplamda 6.180 adet oy sayısına ulaştı.

Abdulalim Mümtaz Çoban Kimdir?

Abdulalim Mümtaz Çoban Seçim Sonuçları

Abdulalim Mümtaz Çoban, 1969 yılında Bitlis'in Ahlat ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ahlat'ta tamamladı. Yurt dışında Kırgız Milli Universitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Aynı Universitede yüksek lisans ile Türkiye Manas Universitesinde de öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Yabancı yatırımcı işletmelerin oluşumunu sağladığı ve hukuki hizmetlerini verdiği Hukuk ve Avukatlık Bürosu'nun (MADİ Hukuk Yönetim Kurul Başkanlığını) yaptı. Manas Universitesi Maliye Bölümü ve Kırgız Devlet Universitesi Hukuk Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev aldı. Türk, Kırgız ve İş Adamları Birliği yönetim kurulu üyeliği, İş Konseyi Hukuk Müşavirliği görevlerinde bulundu. 2009 yerel seçimlerde Ahlat Belediye başkanı seçilen Çoban, görevine devam etmektedir.
Rusça ve İngilizce bilen Çoban, evli 2 çocuk babasıdır.

Bitlis Ahlat ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Abdulalim Mümtaz Çoban Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement