Abdullah Koç Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Abdullah Koç Seçim Sonuçları

Abdullah Koç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olan Abdullah Koç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olan Abdullah Koç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Doğanhisar ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Abdullah Koç isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Konya Doğanhisar adayı Abdullah Koç kimdir? İyi Parti Konya Doğanhisar adayı Abdullah Koç yüzde kaç oy aldı?

Abdullah Koç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdullah Koç Doğanhisar ilçesinde % 40,40 oranında oy almıştır. Doğanhisar ilçesinde % 40,40 oranında oy olan Abdullah Koç adlı İyi Parti adayı toplamda 4.400 adet oy sayısına ulaştı.

Abdullah Koç Kimdir?

Abdullah Koç Seçim Sonuçları

Abdullah Koç, Doğanhisar ilçesinde doğdu, ilk ve orta öğrenimini Başköy Mahallesi'nde tamamladı. 1998 yılında Başköy Sulama Kooperatif Başkanı seçilen Abdullah Koç, 2004 yılına kadar Başköy Beldesi Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Büyükşehir yasasıyla belediyesinin kapanmasıyla Doğanhisar ilçesinde 2014 yılında MHP'den belediye başkanı seçilen ve halen görevini yürütmekte olan Koç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Konya Doğanhisar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Abdullah Koç Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement