Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi Öğrencileri, Bulgaristan'a Gitti - Son Dakika
Yerel

Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi Öğrencileri, Bulgaristan'a Gitti

Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi Öğrencileri, Bulgaristan\'a Gitti

Abidin Pak-Pakmaya öğretmen ve öğrencileri okulun yürüttüğü iki AB Erasmus + KA2 Stratejik Ortaklık projesinden biri olan ‘Öğrenerek Öğret, Öğreterek Öğren’ projesi kapsamında Bulgaristan’ın Burgas şehrinde Burgas Free Üniversitesi tarafında Bulgaristan’da düzenlenen eğitim faaliyetine katıldılar.

02.10.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abidin Pak-Pakmaya öğretmen ve öğrencileri okulun yürüttüğü iki AB Erasmus + KA2 Stratejik Ortaklık projesinden biri olan 'Öğrenerek Öğret, Öğreterek Öğren' projesi kapsamında Bulgaristan'ın Burgas şehrinde Burgas Free Üniversitesi tarafında Bulgaristan'da düzenlenen eğitim faaliyetine katıldılar.

Verilen eğitimlerle okul meclislerinin kapasitelerini arttırarak okullardaki disiplin problemlerini ve okuldan ayrılan öğrenci sayısını en aza indirmeyi amaçlayan proje kapsamında, okulu temsilen, öğretmenlerden Selim Tekin ve Sema Karaçam, öğrencilerden Tuğba Varol ve Tuğçe Tufan eğitim faaliyetlerine katıldılar.

Portekiz, Bulgaristan, Macaristan, Makedonya, Letonya ve Romanya'dan katılımcıların yer aldığı ve beş gün süren eğitim boyunca, öğrencilere liderlik türleri ve liderlik özellikleri ile ilgili informal eğitimleri verildi. Ayrıca öğrenciler, üniversitede uygulanan uzaktan eğitim sistemi (Moodle) hakkında bilgilendirildi. St Anastacia Adasına ve Sozopol şehrine yapılan gezilerde öğrencilerin İngilizce iletişim ve sunum becerilerini geliştirecek etkinliklerde düzenlendi. Burgas Belediyesi'nden Avrupa Projelerinden sorumlu başkan yardımcısı ile görüşülerek, şehirde sosyal risk grubundaki gençlere ve öğrencilere yönelik yapılan projeler hakkında bilgi edinildi. Ayrıca Burgas Türk Konsolosluğu ziyaret edilerek, Burgas, Burgas'da yaşam ve Burgas'daki Türk vatandaşlarımız hakkında bilgiler alındı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi Öğrencileri, Bulgaristan'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement